Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jakten på nya måltidsupplevelser

Vi trendspanar från jordens alla hörn för att hänga med i vad som händer när världen öppnar upp igen.

Private och Dark Kitchen, Pop-Up och helnischade restauranger står på menyn när Arvid Axland leder samtalet med gästerna Nina Wahgren-Gill - Head of Commercial, Menigo, Albin Edberg - Kock och kreatör, Anna Norström - Journalist och matskribent för bl.a. SVD och White Guide samt Moa Klingsell - Restaurangchef och delägare, Restaurang Asplund, över en måltid.

Från LA
till Hong Kong


Våra trendspanare från tre kontinenter rapporterar om det senaste inom matvärlden. Från Los Angeles, Hong Kong och Lyon berättar Katie, Karolina och Katarina om gastronomiskt vegetariskt kök, endast en rätt på menyn och touchless menu.

Till samtalet serverade Restaurang Aplunds kantarellpizza, green taco och drinkar i kanna levererat och uppdukat i samarbete med Aviko, Danish Crown, Kronfågel, OATLY, T.Boer & zn, Unilever, Upfield, Diageo och Patina.

 

Los Angeles
Los Angeles
Brunch på menyn eller som helt koncept? Vi tar tempen på brunchtrenden och presenterar intressanta artiklar.
Lyon
Lyon
Vi spanar in matkulturen i Lyon och djupdyker i trenden ”Monoproduit” dvs att man tillverkar och säljer endast en specialiserad produkt. Vi lyfter också passande produkter.
Hong Kong
Hong Kong
Vi besöker en av Asiens framstående städer för att få reda på hur det innovativa köket breder ut sig och presenterar lämpliga produkter.
JW cocktail for every occasion
JW cocktail for every occasion
Visste du att Johnnie Walker har tillverkat whisky i 200 år? Från de mest ikoniska blandningarna till de mer experimentella finish, från specialblandningar i begränsad upplaga till spännande nya mönster, det finns en Johnnie Walker för alla smaker.
Proffsskuret passar pickling perfekt!
Proffsskuret passar pickling perfekt!
Inspireras av recepten med rotfrukter och lök. Våra produkter har ny kostym – 3N Produkter blir Aviko – samma potatis, rotfrukter och lök – samma höga kvalitet.
Tulip Professional utvecklar sortimentet för att underlätta i köket.
Tulip Professional utvecklar sortimentet för att underlätta i köket.
På Tulip Professional arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårt sortiment och erbjuda våra kunder nya och spännande produkter för en lyckad servering. För att passa alla kök erbjuder vi bacon i olika förpackningslösningar.
Enkel och läcker kyckling från Kronfågel!
Enkel och läcker kyckling från Kronfågel!
Upptäck Kronfågels produkter för snabb och enkel tillagning i köket. I vårt breda sortiment hittar du bland annat, kycklinginnerfilé, kycklingbröstfilé, kycklinglever och färdiglagad grillad salladskyckling. Allt från svenska gårdar.
Restaurang Asplunds är en Oas i Solna
Restaurang Asplunds är en Oas i Solna
Lunch, catering och fest. Det är vad restaurang Asplund laddar upp med inför gästernas återkomst i höst
Anna Norström om höstens trender
Anna Norström om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branchen.
Det ska vara enkelt att servera grönt
Det ska vara enkelt att servera grönt
Nu närmar vi oss äntligen tider när det går att äta ute på ett sätt som vi är vana vid igen. Men hur skapar man enkelt menyer som är både goda och inkluderande för så många som möjligt?
Vegorecept för gäster som älskar kött
Vegorecept för gäster som älskar kött
The Vegetarian Butchers gröna produkter och recept är inte till för gäster som ogillar smaken av kött. Tvärtom så har de tagits fram med hänsyn till alla som älskar kött men av olika anledningar väljer bort det. Ibland eller ofta.