Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Om Menigo

Menigo är en av Sveriges största matdistributörer och levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter. Tillsammans skapar vi goda och hållbara måltidsupplevelser.

Företagsfakta
Företagsfakta
Menigo är en helhetsleverantör som levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter.
Länge leve måltiden
Länge leve måltiden
En samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Vi diskuterar trender i köket, på restaurangen och allt annat som berör måltiden.
Menigo Färskvaruhallen
Menigo Färskvaruhallen
Med våra färskvaruhallar förser vi din verksamhet med allt du behöver, när du behöver det. Hos oss kan du hitta alla färskvaror till din verksamhet.
Företagsledning
Företagsledning
Här hittas information om Menigos Företagsledning.
Våra egna varumärken
Våra egna varumärken
Hösten 2022 lanserades våra egna kvalitetssäkrade varumärken i tre tydliga nivåer, så att du enkelt kan göra rätt val till ditt kök: Sysco Essentials, Sysco Classic och Sysco Premium.
Digitala tjänster - Gör varje dag enklare
Digitala tjänster - Gör varje dag enklare
Menigo erbjuder en mängd olika digitala tjänster! Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering till leveransuppdateringar direkt i mobilen. Supersmidigt!
Utbildning & Kurser
Utbildning & Kurser
Genom utbildning för dig och din personal kan vi hjälpa dig att öka kompetensen hos dina medarbetare, göra dig till en bättre arbetsgivare samt att få nöjdare gäster och ökad lönsamhet.
Menigo Partner
Menigo Partner
Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang och att tiden är dyrbar. Därför finns Menigo partner. Här har vi samlat unika erbjudanden till förmånliga priser på allt från tvätt och el till försäkring. Allt för att förenkla din vardag.
Samarbeten & sponsorskap
Samarbeten & sponsorskap
För att stödja den gastronomiska utvecklingen och bidra på de sätt vi kan, har vi ett antal samarbeten med utvalda partners.
Press & media
Press & media
Menigo har ett nyhetsrum på MyNewsdesk där du hittar bildmaterial, pressmeddelanden och annat matnyttigt.
Karriär
Karriär
På Menigo arbetar vi alla, oavsett roll, med samma fokus, att förenkla våra kunders vardag. En nyckel till det är våra medarbetares bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund.
Menigos sekretesspolicy
Menigos sekretesspolicy
Den 25 maj träder den nya dataskyddslagen (GDPR) i kraft. Därför har vi uppdaterat vår policy gällande sekretess och vår hantering av Cookies.