Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Om Menigo

Tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Menigo erbjuder dessutom en mängd olika digitala tjänster! Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg - allt för att förenkla din vardag.

Via vår kundklubb Menigo Partner kan du få hjälp att öka hållbarheten på din krog, till exempel genom grön el och smarta lösningar för att minska matsvinn. Bemanning, säkerhet, lönsamhet och marknadsföring är andra viktiga delar där vi kan underlätta.

Välkommen till Menigo!
Välkommen till Menigo!
Med Menigo får du en samarbetspartner, från gård till gaffel. Tillsammans skapar vi hållbara måltider genom livets alla skeden.
Digitala tjänster
Digitala tjänster
Menigo erbjuder en mängd olika digitala tjänster! Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Supersmidigt!
Färskvaruhallen
Färskvaruhallen
Menigo Färskvaruhallen förser din verksamhet med allt du behöver, när du behöver det. Hos oss kan du hitta alla färskvaror till din verksamhet.
Utbildning & Kurser
Utbildning & Kurser
Genom utbildning för dig och din personal kan vi hjälpa dig att öka kompetensen hos dina medarbetare, göra dig till en bättre arbetsgivare samt att få nöjdare gäster och ökad lönsamhet.
Menigo Partner
Menigo Partner
Vi vet att tiden är dyrbar och att det inte alltid finns rum för något utöver driften. Därför tar vi oss tiden att förhandla bra avtal till er. Genom Menigo Partner får du unika erbjudanden inom områden som t.ex. bemanning, marknadsföring och lönsamhet.
Hållbarhet
Hållbarhet
Det ska vara lätt att göra hållbara val hos Menigo. Läs mer om hur vi arbetar, vad vi gjort hittills och vad vi vi har för mål framför oss.
Samarbeten & sponsorskap
Samarbeten & sponsorskap
För att stödja den gastronomiska utvecklingen och bidra på de sätt vi kan, har vi ett antal samarbeten med utvalda partners.
Våra varumärken
Våra varumärken
Här finns allt från bra basprodukter till unika och mer nischade varor. Gemensamt för dessa produkter är att de utvecklas i nära samarbete med kockar och kökschefer för att passa foodservicemarknaden.
Företagsfakta & organisation
Företagsfakta & organisation
Menigo är i dag en av Sveriges mest etablerade matdistributörer – och det är vi mycket stolta över. Företaget har en lång historia och under åren har det hänt mycket.
Vår företagsledning
Vår företagsledning
Här kan du ta en närmare titt på Menigos företagsledning och hitta pressbilder.
Press & media
Press & media
Karriär
Karriär
Menigos sekretesspolicy
Menigos sekretesspolicy
Den 25 maj träder den nya dataskyddslagen (GDPR) i kraft. Därför har vi uppdaterat vår policy gällande sekretess och vår hantering av Cookies.