Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Om Menigo

Menigo är en av Sveriges största matdistributörer och levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter. Tillsammans skapar vi goda och hållbara måltidsupplevelser.

Företagsfakta
Företagsfakta
Menigo är en helhetsleverantör som levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter.
Upptäck Färskvaruhallen Menigo
Upptäck Färskvaruhallen Menigo
Upptäck vårt helhetssortiment av frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli. Utvalda råvaror från lokala och globala producenter.
Länge leve måltiden
Länge leve måltiden
En samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Vi diskuterar trender i köket, på restaurangen och allt annat som berör måltiden.
Företagsledning
Företagsledning
Här hittas information om Menigos Företagsledning.
Våra egna varumärken
Våra egna varumärken
Våra egna varor är noggrant utvalda för att tillgodose krögarens och foodservicemarknadens behov. Upptäck vårt breda sortiment av kvalitativa råvaror och produkter.
Digitala tjänster
Digitala tjänster
Nu kan du se leveransuppdateringar och sköta allt från returhantering till menyplanering och inventering direkt i mobilen. Upptäck våra populära digitala funktioner.
Utbildning & Kurser
Utbildning & Kurser
Vi samarbetar med Restaurangakademien. För att kunna erbjuda dig extra bra erbjudanden på utbildningar och inspirerande kurser i världsklass.
Menigo Partner
Menigo Partner
Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang och att tiden är dyrbar. Därför finns Menigo partner. Här har vi samlat unika erbjudanden till förmånliga priser på allt från tvätt och el till försäkring. Allt för att förenkla din vardag.
Samarbeten & sponsorskap
Samarbeten & sponsorskap
För att stödja den gastronomiska utvecklingen och bidra på de sätt vi kan, har vi ett antal samarbeten med utvalda partners.
Press & media
Press & media
Menigo har ett nyhetsrum på MyNewsdesk där du hittar bildmaterial, pressmeddelanden och annat matnyttigt.
Karriär
Karriär
På Menigo arbetar vi alla, oavsett roll, med samma fokus, att förenkla våra kunders vardag. En nyckel till det är våra medarbetares bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund.
Menigos sekretesspolicy
Menigos sekretesspolicy
Den 25 maj träder den nya dataskyddslagen (GDPR) i kraft. Därför har vi uppdaterat vår policy gällande sekretess och vår hantering av Cookies.