Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Leverantörsportalen

Via vår leverantörsportal kan du som leverantör bl.a. hantera dina kampanjer och administrera ditt sortiment.

VIKTIG INFORMATION OM TJÄNSTEN PRODUKTBILDER:

För närvarande har vi problem med tjänsten Produktbilder. Felet berör bara vår gamla webbshop och därmed tjänsten här i leverantörsportalen. Den nya e-handeln, som ligger på www.menigo.se, är inte drabbad.

Om du ser att det saknas en bild på www.menigo.se så kan du maila den till pim@menigo.se (Ange gärna ditt eget artikelnummer) så lägger vi in den manuellt. När felet i den gamla shopen är löst kommer bilden visas där också.  

Leverantörsportalen Melvin

Via leverantörsportalen Melvin har du ett bra verktyg där du kan administrera de produktbilder du har hos oss, du kan finna statistik, få en lista på dina aktiva produkter hos Menigo, hitta fakturaunderlag, lämna in prisaviseringar samt boka kampanjer.

Du kan även lämna in livsmedelsinformation om du inte använder Validoo eller Dabas.

Om du är säljare och vill registrera order direkt i vår webbshop så ska du vända dig till den person på ditt företag som administrerar kontaktpersoner i Menigos leverantörsportal.

Vet du inte vem det är kan du maila melvin@menigo.se så hjälper vi dig. 

Ditt första besök i leverantörsportalen

För att få ett lösenord tryck på knappen ”Glömt lösenord”.

Du får då upp en ny sida där du skriver ditt användarnamn som är ert leverantörsnummer (V-nr). När du tryckt på "Skicka" så kommer ett mail skickas till huvudkontakten på ditt företag. 
(I leverantörsportalen kan vi hantera flera kontaktpersoner från ditt företag men det kan bara finnas en huvudkontakt, och det är denna person som får mail med nytt lösenord.)

Om det inte kommit något mail inom 10 minuter kontakta oss via mail till melvin@menigo.se så hjälper vi dig. Vill du boka kampanjer kan du också vända dig till din vanliga kontakt på marknadsavdelningen.