Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra butikskoncept

Vår vision är att göra vardagen lite enklare för våra kunder inom servicehandeln.

Vi vill öka våra kunders lönsamhet genom konkreta mervärden som leveranssäkerhet, matsäkerhet, butiks- och produktkoncept samt konkurrenskraftiga priser.

Som kund hos Menigo får personliga relationer med oss - du får en egen butikskonsulent, innesäljare och stödet från en stark affärspartner. Du tar del av kunskap, kompetens och kundanpassade lösningar.

Om Timebutikerna

Time möter kundens krav på service, närhet, att snabbt och enkelt stilla behovet av vad jag är sugen på idag... Time består idag av 50 butiker över hela Sverige, vi expanderar snabbt och söker därför många nya, engagerade handlare som vill vara en del av det framgåndsrika konceptet Time.  

Franchising i Time innebär att du startar ett företag där det redan finns en färdig organisation och ett etablerat varumärke. Som franchisetagare äger du ditt eget företag, men företagandet ingår i en franchisekedja. Varje Timebutik ägs av en enskild företagare som mot en fast avgift får använda Time varumärket.

Om Nära Dej

Nära Dej finns alltid nära kunderna med ett generöst sortiment för den moderna kunden i kombination med bra öppettider och engagerade handlare. Idag finns det ca. 110 butiker över hela landet.

Grundtanken i Nära Dej är...

Fria handlare - kombinera mångfald och lokalanpassning med storskalighet och effiktivitet

Samverkan - genom samarbete kan vi hålla en konkurrenskraftig prisbild och skapa tydlighet i marknadföringen

Investerar i kompetensutbildning

Flera av Menigos Servicehandelskunder hittas på Sveriges landsbygd. För att öka butikernas lönsamhet, i syfte att bidra till en levande landsbygd investerar Menigo med stöd av Europeiska jordbruksfonden under 2018/2019 i en kompetensutbildning för sina handlare. 

Utbildningen innehåller bland annat framgångsrik butiksplanering, optimering av sortiment och förståelse för prissättning. Syftet med utbildningsprogrammet är att stötta butikerna i deras arbete och optimera deras lönsamhet för att på så sätt bidra till en ökad livskraft.

time logo
Nära dej logo