Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För dig med säsongskrog

Även i år förväntas tiotusentals turister besöka de vackra omgivningarna nära dig. Och de kommer vilja äta. Oavsett om du erbjuder husman, asiatiskt, fine dining, italienskt, crossover eller buffé hjälper vi dig till en enklare vardag. Med mat och dryck från hela världen – och från ditt närområde.
  

En pålitlig partner för din affär 

Menigo är en av Sveriges största matgrossister. Med oss vid din sida får du en kunnig helhetsleverantör, oavsett vilken inriktning ditt kök har. Vi levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar och utrustning anpassat till just din verksamhet. Och de godaste av färskvaror!

Med Menigo får du

  • Leverans upp till 6 dagar i veckan
  • Beställ online 24/7
  • Alla varor i samma leverans
  • Personlig rådgivning
  • Dedikerat kundteam för just din verksamhet

Bli kund redan idag -->

  

Ett skräddarsytt team

Personligt engagemang är basen i trygga affärsrelationer. Hos oss får du ett kunnigt team som sätts samman efter just dina behov. Med mångårig erfarenhet från krogvärlden vägleder våra experter dig i allt från råvaruval och menyplanering till prissättning och köksekonomi.

Smarta digitala tjänster

Behöver du lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen? Det gör du smidigt med vår app eller i vår e-handel. Dygnet runt, året om. Här har du även populära funktioner som digital inventering, receptkalkylering, returhantering och andra smarta hjälpmedel. Läs mer om våra digitala tjänster och appen här -->

Som kund hos Menigo får du mer

För att du ska bli ännu mer lönsam har vi, tillsammans med våra partners, exklusiva erbjudanden på allt från leasing, elavtal och försäkring till integrerade betallösningar och egentappat bordsvatten. Se våra partnererbjudanden -->

  

Råvarorna som förhöjer

Hos Färskvaruhallen Menigo hittar du ett helhetssortiment av frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli. Ett brett utbud, spetsat med utvalda produkter från producenter i din närhet. Med egen import och förädling av såväl kött som frukt och grönt ger vi möjligheten till kundanpassade lösningar vid förfrågan.

Läs mer om Färskvaruhallen Menigo -->

  

Törstsläckare på fat

Vi erbjuder en fördelaktig och flexibel fatölslösning i samarbete med KALL. Detta innebär att du inte behöver skriva avtal med något specifikt bryggeri om volym och sortiment. Här väljer själv vilket utbud du vill ha i kranarna. Låt oss ta fram en kostnadskalkyl som passar för just din verksamhet. Läs mer om vår fatöl -->

Till och från utflykten

Tillsammans med &Repeat erbjuder vi ett prisvärt abonnemang på återanvändbar take away. Ett digitalt utlåningssystem som sköts smidigt via en app. &Repeat ser till att produkterna kommer i retur och förser dig snabbt och enkelt med nya förpackningar när matlådor eller muggar tar slut. Läs mer om &Repeat -->

 

Ett av våra många goda samarbeten

Restaurang Brus öppnade upp portarna under sommaren 2023. En gedigen satsning som gav en ny god anledning att besöka vackra Ljugarn på södra Gotland.

Tillsammans med oss arbetade vi för att uppfylla deras vision, med stöd i allt från råvaruinköp till menyplanering. Och såklart, med en färskvaruleverans varje dag.

   

Bli kund hos oss på Menigo

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa till att öka lönsamheten på just din restaurang. Vi ser fram emot att prata med dig!
Låt oss kontakta dig