Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo Partner - Fokus på lönsamhet

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang och att tiden är dyrbar. Därför finns Menigo partner. Här har vi samlat unika erbjudanden till förmånliga priser på allt från tvätt och el till försäkring. Allt för att förenkla din vardag.


Umeaenergi_banner_img.png
  
Din partner för ett grönare elavtal

Umeå Energi levererar 100% förnybar el från sol, vind, skog och norrlänska vatten till ett förmånligt pris. Du får det avtal som passar dig bäst, samtidigt som Umeå Energi sköter hela processen så att du kan fokusera på din verksameht. Som Menigokund har du såklart tillgång till fina erbjudanden – klicka dig vidare för att se vilka!

Som kund hos Menigo får du mer

Smärtfria, hållbara lösningar för lönsamheten.

Självklart ska din verksamhet frodas och vara lönsam. Vi har bra avtal inom bland annat kortinlösen och kassasystem och smarta tjänster som hjälper dig att minska svinnet.

Säkerheten först! För både gäster och personal.

Vi erbjuder bra avtal med flera partners inom allt ifrån skräddarsydda restaurangförsäkringar till egenkontroll.

Enkelhet för dina gäster och personal.

Det viktigaste på din krog är såklart dina gäster. Vi har därför smarta lösningar som hjälper dig att få nöjdare gäster när de väl sitter vid ditt bord eller vill beställa hem. Ett kassasystem som täcker alla dina behov och går att integrera med ett marknadsledande beställningssystem för onlineförsäljning.

Välj vilka tjänster du har behov av så kontaktar vi er inom 24h.

Vill du veta mer?  

Jag är intresserad av:
Väx genom leasing
Väx genom leasing
Leasing har flera fördelar ditt företag. Det är främst en smidig finansieringsform. Oftast behövs varken kontantinsats eller kompletterande säkerheter mer än objektet.
Hållbar och prisvärd take away
Hållbar och prisvärd take away
Skapa en hållbar och prisvärd lösning för din take away. Som kund hos Menigo kan du ta del av ett smart abonnemang hos vår partner &Repeat.
Tjäna pengar på vatten
Tjäna pengar på vatten
Stärk dina marginaler med kylt och kolsyrat bordsvatten, tappat på plats i din restaurang. Våra partners erbjuder extra förmånliga priset på förstklassiga vattenlösningar.
Försäkring
Försäkring
Skapa trygghet i din verksamhet genom en riktigt bra försäkring, anpassad för restaurang- och butiksverksamhet till en riktigt låg premie. Det får du med en Menigo Försäkring.
Utbildningar och kurser
Utbildningar och kurser
Utveckla dina kunskaper ytterligare genom utbildningar och kurser i världsklass. Som Menigokund får du rabatt.
Hyra kök och lokal
Hyra kök och lokal
Dags för personalfest, kick-off eller konferens? Nyttja att du som Menigokund har rabatt och satsa på utbildningskök i toppklass och unika lokaler med allt du behöver för ett lyckat event.
Betalningslösningar
Betalningslösningar
Skapa ett bra flow hela vägen med en smidig och trygg kassalösning. Våra partners erbjuder flera smarta och integrerade helhetslösningar som gör det enkelt att ta betalt.
Tvätt
Tvätt
Vill du ha professionell hjälp med att sköta tvätt och textilier? Låt vår partner tar hand om det, så att du kan koncentrera dig på kärnverksamheten.
Matsäkerhet & Matsvinn
Matsäkerhet & Matsvinn
Öka lönsamheten och trygga miljön i din verksamhet. Våra partners erbjuder förmånliga tjänster inom matsäkerhet, miljö och svinn.
Konceptualisering
Konceptualisering
Med en unik och minnesvärd atmosfär lockar du inte bara gäster, utan ökar även din försäljning. Våra partners är experter på konceptualisering av såväl enskilda restauranger som kedjor.
Hållbar el
Hållbar el
Som Menigokund har du möjlighet att driva din verksamhet med förnybar el och ett gott miljösamvete – till ett förmånligt pris.
Lojalitet
Lojalitet
Genom ett träffsäkert erbjudande får du fler återkommande gäster. Ta del av smarta CRM-lösningar som både effektiviserar och stärker din marknadsföring.
Profilering
Profilering
Dags för nya profilkläder eller merch? Med Roupéz har du 10% rabatt på all profilering. Som Menigokund har du extra förmånligt pris. Beställ enkelt och få förslag på design direkt.
Bordsbokning
Bordsbokning
Förenkla såväl gästens upplevelse som dina medarbetares vardag genom ett smidigt och användarvänligt bokningssystem.
Bemanning
Bemanning
Rätt person på rätt plats! Optimera din verksamhet med en pålitlig bemanningstjänst.