Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leverantörer

Sidorna för dig som är eller vill bli leverantör till Menigo

Information om Aviseringar till prisfönster 7 maj 2018

I januari lanserar Menigo en ny lösning för prisaviseringar till de så kallade DLF-fönstren. För dig som är leverantör kommer den nya lösningen vara tillgänglig från och med den 22 januari. Innan dess kommer vi tyvärr inte kunna ta emot några aviseringar. Efter den 22 januari gäller som vanligt att aviseringen ska komma till Menigo 12 veckor före utsatt datum.

I januari kommer mer information om hur den nya aviseringen fungerar. Om du inte tidigare arbetat i vår leverantörsportal (”Melvin”) så kan du maila oss redan nu så vi kan registrera din (eller någon av dig utsedd kollega) som kontakt så att ni kan få lösenord och logga in i portalen. Skicka ditt mail till melvin@menigo.se

Leverantörsportalen hittar du här >>

Om du vill förbereda din avisering före den 22/1 så kan det vara bra att veta att du även fortsättningsvis kommer kunna använda den vanliga prisaviseringsmallen.Vill du hellre vänta så kommer vårt nya verktyg att kunna hjälpa dig med ett förberett underlag som du bara fyller på med nya priser.Vår förhoppning är att vårt nya verktyg ska ge lite förenkling i vardagen i till alla i hela kedjan!