Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För dig som driver hotell och konferens

Vi på Menigo hjälper dig med råvaror till din restaurang. Vi har även allt som underlättar arbetet i kök och matsal - från pannor till porslin. Mat, dryck och utrustning från hela världen – och ditt närområde.

En pålitlig partner för din affär  

Menigo är en av Sveriges största matgrossister. Med oss vid din sida får du en kunnig helhetsleverantör med personligt engagemang. Vi har skräddarsydda kampanjer anpassade för just din verksamhet; mer än 300 utvalda artiklar till extra bra pris. Dessutom paketerbjudanden på alkohol, utrustning samt schyssta och funktionella kläder för kök och servering. Se sortimentet här -->

Din restaurang i fokus 

Vi vill att du som kund enkelt ska kunna hitta de varor som passar din verksamhet bäst. Vi har råvaror till gästernas frukost, lunch och middag. Från färskvaror och skafferi till dryck och alkohol. Dessutom har vi konfektyr och snacks. För visst blir upplevelsen ännu bättre med en chokladbit till kaffet? 

Råvarorna som förhöjer 

Hos Färskvaruhallen Menigo hittar du frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli. Vi har egen import och förädling med möjlighet till kundanpassade lösningar vid förfrågan. Läs mer här -->

Ett skräddarsytt team  

Vi erbjuder ett kunnigt team som sätts samman efter just dina behov. Med mångårig erfarenhet från krogvärlden vägleder våra experter dig i allt från råvaruval och menyplanering till prissättning och köksekonomi. 

Som kund får du mer 

För du ska bli ännu mer lönsam har vi, tillsammans med våra partners, exklusiva erbjudanden på allt från kortinlösning, bordsbokning, tvätt av textiler och kassalösningar till bra avtal på kolsyrat vatten och digitala tjänster för effektivt köksarbete. Se alla erbjudanden här -->

Smarta digitala tjänster

Behöver du lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen? Det gör du smidigt med vår app MenigoGo eller i vår e-handel. Här finns populära funktioner som inventering, receptkalkylering, returhantering och andra smarta hjälpmedel som förenklar vardagen. Läs mer här -->

Bli kund hos oss på Menigo!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa till att öka lönsamheten på just ditt hotell. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Tillsammans skapar vi goda, hållbara måltider.

- Leverans upp till 6 dagar i veckan 
- Beställa online 24/7 
- Alla varor i samma leverans 
- Personlig rådgivning
- Dedikerat kundteam

Ja, jag vill bli kund -->

”Menigo förstår våra behov. Om vi exempelvis vill ha en riktigt bra entrecote att köra på menyn i tre månader, då har vi ett samtal med vår säljare som kopplar in en köttspecialist.”

Rickard Halleröd, Kock och ägare, Albert Kök, Hotell & Konferens – kund hos Menigo sedan 1985.

Rickard har drivit Albert kök, hotell och konferens sedan år 2000, tillsammans med fyra kompanjoner. Ett privatägt hotell med 30 rum, 200 matplatser och fullt utrustade konferensrum. Med verksamhet så gott som året. Menigo har varit huvudleverantör till Albert sedan start och hjälper Rickard och hans team med allt från kött och mejeri till kolonial, utrustning och specifika varor.