Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Länge leve måltiden

En samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Vi diskuterar trender i köket, på restaurangen och allt annat som berör måltiden.
Tillsammans med utvalda personer inom den gastronomiska branschen och näringslivet träffas vi under en gemensam måltid. Här samtalar vi om allt vi kan för att förhöja måltidsupplevelsen för dina gäster och öka din lönsamhet. Nedan följer du samtliga avsnitt.

Din
verksamhet
i fokus

Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att dina kunders upplevelse ska bli så bra som möjligt. Tillsammans skapar vi goda och hållbara matupplevelser genom livet alla skeden.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

Personalen - den viktigaste råvaran!
Personalen - den viktigaste råvaran!
Hur lockar vi folk till branschen och hur skapar och säkerställer vi kompetens hos oerfaren personal? Vi samtalar med krögare, utbildare och rekryterare.
Nyskördat på menyn
Nyskördat på menyn
Vi samtalar med producenter och experter inom mat- och dryckeshantverk om höstens råvaror, ursprungsmärkning i menyn samt hur krögare skapar lönsamhet trots oroliga tider.
Ta vara på sommaren
Ta vara på sommaren
Smarta menyer, dryckglädje och nya råvaror är receptet på en lyckad sommarsäsong. Vi har frågat några av branschens profiler om hur man maximerar lönsamheten.
Var är personalen?
Var är personalen?
Flexibla utbildningar och tydliga arbetsvillkor kan locka en ny generation till hotell- och restaurangbranschen. Hur kan du skapa en inspirerande arbetsplats.
Jakten på nya måltidsupplevelser
Jakten på nya måltidsupplevelser
Vi trendspanar från jordens alla hörn för att hänga med i vad som händer när världen öppnar upp igen.
Förhöj måltidsupplevelsen
Förhöj måltidsupplevelsen
Identiska rätter i olika presentationer skapar nya smaker. Vi bjöd in några av Sveriges främsta mat- och dryckesexperter för att ta reda på hur man kan maximera måltidsupplevelsen.
Vinn mot svinn
Vinn mot svinn
Så får du gästen att vilja smaka mer och slänga mindre. Hur du skriver en meny och placerar en buffé kan påverka gästernas beteende. Vi pratar matsvinn och nudging med experter.
Nya smaker, nya vänner och nya minnen!
Nya smaker, nya vänner och nya minnen!
Vi samlade barn, äldre och kockar från det offentliga matsverige till en gemensam måltid för att prata matminnen, måltidsmiljö och favoriträtter.
Klimatsmart skolmat
Klimatsmart skolmat
Skolan måste bli mer hållbar och öka takten för att nå klimatmålen. Men hur? Vi diskuterar en ny metod för en hållbarare skollunch.
Hållbarhet som möjlighet
Hållbarhet som möjlighet
Kan den hållbara skollunchen bli en pedagogisk resurs och på så sätt intressera fler elever?