Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra egna varumärken

Med våra egna varumärken vill göra det enkelt för dig att göra rätt val till ditt kök.

Precis som du är vi på Menigo riktiga matnördar. Passionerade, nyfikna, kräsna. Ständigt på jakt efter de bästa produkterna till varje kök – i rätt kvalitet och till rätt pris. Med våra egna varor kan vi erbjuda precis det. Ett brett sortiment av produkter i olika kategorier och till olika kvalitetsnivåer.  

Noggrant utvalt av våra egna nördar!

Våra egna varor utecklas tillsammans med kockar och kökschefer för att särskilt passa Foodservice-marknaden. Vi väljer ut och testar hundratals produkter och jämför mot definierade riktvärden. Vi utvärderar smak, doft, konsistens. Tittar på utseende, storlek, jämnhet, helhetsomdöme. Våra erfarna kockar bedömer funktionalitet och tittar på hur produkten beter sig vid tillagning. Ofta och gärna involverar vi våra kunder.

 

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaruhallen Menigo
Ett helhetssortiment av frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli. Utvalda råvaror från lokala och globala producenter.
Sysco Supplies
Sysco Supplies
Sysco Supplies är prisvärda kvalitetsprodukter inom köksutrustning. Från kökets pannor och kastruller till matsalens porslin och glas.
Sysco Simply
Sysco Simply
Sysco Simply erbjuder ett brett utbud av växtbaserade produkter. Här finns allt från animaliska substitut till grönsaksbaserade rätter samt veganska och vegetariska alternativ.
Sysco Essentials
Sysco Essentials
Sysco Essentials är noga utvalda produkter till ett riktigt bra pris. Bra basprodukter och alltid ett smart val för köket.
Sysco Classic
Sysco Classic
Trygga och prisvärda produkter med hög kvalitet. Ett brett sortiment- alla klassiker ett bra kök behöver.
Sysco Premium
Sysco Premium
Våra finaste produkter under Syscovarumärket. Omsorgsfullt utvalda från de bästa producenterna på marknaden.
La Boulangerie
La Boulangerie
Vårt eget varumärke inom bröd. Allt är fryst och finns som färdigbakat, förbakat eller förjäst – olika lösningar för olika behov.
Brakes Select
Brakes Select
Premiumprodukter som är handplockade för att passa kockar med riktigt höga krav, de som vill ha unika råvaror av högsta kvalitet.
Migi
Migi
Förbrukningsprodukter och utrustning som underlättar arbetet i restaurang och storkök. Glas, engångsprodukter, servetter, ljus m.m.
Chefs Basic
Chefs Basic
Bra basprodukter som förenklar vardagen i alla kök, allt från finkrogen till lunchstället och skolrestaurangen.
Brakes
Brakes
Prisvärda produkter av hög kvalitet. Allt är spårbart och finns i storlekar och mängder som gör arbetet enklare.