Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Menigo Your Way

Vi vet hur svårt det kan vara att förutspå hur många gäster som kommer varje dag. Tog en enstaka råvara plötsligt slut? Slog väderleksrapporten precis om? Med Menigo Your Way får du flexiblare beställningstider och snabbare leveranser.


Råvaruleveranser på dina villkor

Menigo Your Way är vår servicetjänst som låter dig göra hur stora eller små inköp du vill. Beställningstiderna är generösa och leveranserna är fler. Men hur möjliggör vi det? Jo, eftersom du driver din verksamhet i ett fartfyllt kvarter med rikt café-, bar- och restaurangliv kan vi effektivisera våra transporter hit. Genom smart logistisk kan vi leverera oftare, vara mer behjälpliga och erbjuda bättre villkor vad det gäller det mesta. Så att du kan fokusera på det viktigaste. Att leverera en högklassig upplevelse för dina gäster.


    

Handla så mycket eller lite du vill

Behöver du inte så mycket? Inga problem! Med Menigo Your Way har vi inget lägsta ordervärde. Du handlar bara det du behöver helt enkelt.

Beställ och få dina varor samma dag

Har ni fått en extra sittning i eftermiddag? Lägg din order före kl 10.30 i vår e-handel, så kommer din leverans mellan 14.30-16.30 samma eftermiddag. Gäller måndag till fredag.

Lägg din order när servicen är över

Blev kvällens serveringar fler än du hade räknat med? Saknas någon enstaka råvara? Beställ före kl 23.00 i vår e-handel, så kommer din leverans mellan 07.00-09.00 nästa dag.

Leverans veckans alla dagar

Vår e-handel är öppen dygnet runt. Där lägger du enkelt din beställning innan kl 23.00 för leverans redan mellan kl 07.00-09.00 dagen därpå. Söndagsleverans är begränsad till färskvaror.

Få ett dedikerat team av experter

Vi tror på relationer och trygga samarbeten. Därför har vi ett dedikerat team som arbetar med just ditt kvarter. Säljare, produktspecialister och chaufförer som inte bara är experter, de är riktigt trevliga också.

 

Färskvaruleverans 2 gånger om dagen. Färskare än så blir det inte.

Våra färskvaruhallar erbjuder ett brett sortiment färska råvaror av högsta kvalitet. Många är ekologiska och vi jobbar med allt från lokala producenter till leverantörer från hela världen. Behöver du rådgivning så hjälper våra specialister gärna till att välja rätt produkt till rätt tillfälle. Och med Menigo Your Way kan du dessutom få dina färskvaror levererade två gånger per dag. Snacka om pinfärskt.

* Dubbla leveranser gäller måndag–fredag.

   

Inte bara ett dedikerat team.
Ditt dedikerade team.

Som Menigo Your Way-kund får du ditt eget dedikerade team. Stöttande säljare och proffsiga chaufförer. Och inte minst – engagerade produktspecialister som alltid finns redo att guida dig till de godaste grönsakerna i säsong, det finaste köttet och det bäst passande vinet. Ja, och till smart utrustning för kök, matsal och förråd.


Tillsammans ser vi till att du får det du behöver, när du behöver det.