Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bli kund

Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök.

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Fyll i nedan uppgifter och skicka in din ansökan så kontaktar vi er så snart som möjligt. Menigos affärsvillkor (pdf) >>

Bli restaurangkund

Din verksamhet:

Bli franchisetagare för Timebutiker eller Nära Dej

Jag är intresserad av att bli handlare för:

Offentlig verksamhet

Om du jobbar på en förskola/skola/äldreboende/sjukhus som har avtal med Menigo och vill börja handla behöver du vända dig till upphandlande myndighet eller till kostchefen inom kommun/landsting.

 

Brett sortiment

- Helhetslösning inom kolonialt, färskt, fryst & dryck.
- Fyra färskvaruhallar.
- Närproducerat & ekologiskt.
- Restaurangutrustning & förbrukningsvaror.
- Servicehandelsortiment & Butikskoncept.

Beställningar & leveranser

- Beställ snabbt och smidigt via webbshopen eller hos din innesäljare.
- Leveranser direkt till din restaurang utifrån dina behov.

Digitala tjänster

Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg - allt för att förenkla din vardag. Läs mer.

Menigo Partner

Via kan du få hjälp att öka hållbarheten på din krog, till exempel genom grön el och smarta lösningar för att minska matsvinn. Bemanning, säkerhet, lönsamhet och marknadsföring är andra viktiga delar där vi kan underlätta. Läs mer!


Menigos affärsvillkor (pdf) >>