Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Upptäck Färskvaruhallen Menigo - din specialist inom färskvaror

Färskvaruhallen Menigo erbjuder ett brett sortiment av färskvaror för dig som arbetar professionellt med mat på restaurang, storkök och hotell såväl som inom bar och café. Här hittar du kött, chark, frukt, grönt, fågel, fisk, skaldjur och deli.

Vi ger dig rådgivning och inspiration 

Färskvaruhallen Menigo är mer än bara en trygg och flexibel grossist inom färskvaror. Vi är din kreativa partner i köket.

Som kund hos oss möter du specialister med lång erfarenhet från restaurangbranschen. Eldsjälar som delar din passion för råvaror. Kärleken till det kreativa mathantverket. Smakerna och dofterna. De bästa produkterna för att ge din meny det lilla extra. 
Självklart är våra färskvaruspecialister också experter på Färskvaruhallens Menigos breda sortiment av färskvaror och kan därför ge dig de bästa tipsen - i rätt säsong - och hjälpa dig att utveckla din meny. Närhelst du behöver.

Goda råd som får din restaurang att blomstra, dina gäster att återvända och din lönsamhet att växa. Precis så som det ska vara.

Allt för din restaurang – i samma leverans

Som kund hos Färskvaruhallen Menigo har du dessutom alltid möjlighet att handla från Menigos övriga sortiment. Med allt från kolonialvaror, dryck och alkohol till restaurangutrustning. En service som få grossister erbjuder idag.
Du får alla dina produkter i en samlad leverans, med en orderbekräftelse, en faktura.

Allt för godare smakupplevelser – och godare affärer.

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS REDAN IDAG!


Varför välja Färskvaruhallen Menigo?

Högkvalitativa produkter. Brett sortiment med spännande spets som självklart innefattar premiumkött och andra specialvaror. Både från lokala och globala leverantörer.

Kunskap och passion. Våra specialister förstår dig, ditt kök och dina utmaningar. Vi delar din passion för råvaror och finns där för att ge tips och inspiration till just din meny.

Kunnigt och dedikerat team. Som kund hos oss omger du dig med ett team av specialister som finns där när du behöver rådgivning.

Flexibla och trygga leveranser. Över stora delar av Sverige med leverans upp till 6 dagar i veckanoch möjlighet att beställa fram till kl 01.00 för leverans nästa dag. 

Brett sortiment - för din meny

Vad sägs som saffran från Österlen, krasse från Skövde, smör från Flen eller viltkött från Arvidsjaur?

Hos Färskvaruhallen Menigo hittar du ett brett och spetsigt sortiment av kött och chark, frukt och grönt, fisk och skaldjur, fågel och delikatesser.

Vi har dessutom egen import och förädling av såväl kött som frukt och grönt. Vi hängmörar, styckar, maler, skalar, skivar, tärnar och pressar i vår anläggning i Årsta. Allt utifrån dina behov.

Vid förfrågan har vi självklart möjlighet till kundanpassade lösningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Du handlar de allra flesta produkter direkt i vår e-handel.

UTFORSKA VÅRT SORTIMENT

Just nu! Specialisterna tipsar

Specialistteam som delar din passion för råvaran

Färskvaruhallens specialister är precis vad de heter – specialister. På råvaror, tillagning, kvalitet. På köksekonomi, priser och menyplanering. Alltid med fokus på säsong - för att du ska göra rätt val i rätt tid. 

Som kund hos Färskvaruhallen Menigo får du tillgång till ett team av specialister inom färskvaror – utvalda för att matcha dina behov. Faktum är att de allra flesta av oss har kockbakgrund. Vi förstår dig, ditt kök och dina utmaningar. Och finns där för att ge råd, tips och inspiration till din meny.

Kontakten kan ske via fysiska möten, i telefon eller i våra digitala kanaler. Du bestämmer!

SÅ KAN VÅRA SPECIALISTER HJÄLPA JUST DIG

Vill du veta mer och bli kontaktad av en specialist? Fyll i formuläret

Vill du ringa våra specialister direkt?

Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver!
KONTAKTA OSS

FAQ - Vanliga frågor och svar om Färskvaruhallen Menigo

Här har vi sammanställt svar på våra vanligaste frågor kring Färskvaruhallen Menigo och vårt utbud av färskvaror. Om du inte hittar svaret du söker, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

TILL VÅR FAQ

Senaste nytt från Färskvaruhallen Menigo

Hamburgare för alla

Hamburgare för alla

Hamburgare är en given rätt på sommarmenyn. Vi har plockat ihop ett urval av våra finaste produkter till den perfekta burgaren med tillbehör.

Sörbro Gård

Sörbro Gård

På Sörbro Gård utanför Södertälje driver Arthur Borgh och Åsa Nyberg en småskalig tillverkning av getmjölksprodukter. Här står hållbarhet och djurens välmående i fokus.

Ryftes Grönsaker

Ryftes Grönsaker

Ryftes Grönsaker drivs av systrarna Karin och Erika Andersson, som vill att resten av landet ska upptäcka det där extra som gotländska jordar kan ge.