Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Krämig risoni med sparris och parmesan [Barilla]

Receptkategori: Pastarätter

(0 röster)
Krämig risoni med sparris och parmesan [Barilla]

Gör så här

Koka risonin halva tiden och häll av i ett durkslag. Skala sparrisen om det behövs,skär sedan i mindre bitar och riv citronskalet. Hacka löken Använd en rymlig kastrull vid tillagning. Ringla i liteolivolja och tillsätt sparris och lök. Fräs i några minuter utan att få färg. Tillsätt den halvkokta risonin och rör runt. Häll på fonden, lite i taget. Låt puttra försiktigt i 3-5 minuter. tillsätt riven parmesan, salt peppar och citronzest. servera direkt

Du behöver

7 hgSparris Grön
2 stBananschalottenlök Klass 1
1 kgRisoni*
2 kgRostad Kycklingfond
5 hgParmigiano Reggiano 29,7%
1 stCitron Primofiori/Vernas Klass 1
1 dlRapsolja- och olivoljeblandning PET*
salt*
svartpeppar*

Energifördelning

63.4%27.6%9.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi283.46 kJ
Energi67.96 kcal
Fett3.36 g
varav
- mättat fett2.16 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.02 g
Kolhydrat1.1 g
varav
- sockerarter0.72 g
- stärkelse0 g
Protein7.71 g
Salt0.39 g
Fiber0.83 g