- Hem
- Recept & kalkyl
- Frukostpaket To Go
Frukostpaket To Go
Receptkategori: Smörgåsar, tårtor(0 röster)
Gör så här
Overnight oat Häll havregryn i en skål och tillsätt valfri mjölk. Blanda runt och smaksätt ev med kanel eller kardemumma. Låt detta stå i kylen över natten. Häll upp i små skålar/burkar och servera tillsammans med färska bär och hackad mandel. Det gåräven bra att använda frysta bär. Ägg Benedict Koka upp rikligt med vatten och ättika i en kastrull. Pochera dina ägg och lägg åt sidan. Bryn smöret och låt svalna. Blanda äggulor och vatten i en kastrull som du ställer i ett vattenbad. Vispa kraftigt tillls den tjocknat något. Ta kastrullen från värmen och häll droppvis i det brynta smöret. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Bräck din skinka hastigt i het torr panna Dela brödet i lagom bit och lägg salladsblad,pocherat ägg, bräckt skinka och hollandaise på brödet. Toppa med krasse Servera frukosten med juice och nybryggt kaffe
Du behöver
3 hg | Smör Normalsaltat* |
3 st | Ägg M Frigående, Tvättade* |
1 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
2 msk | vatten* |
salt* | |
peppar* | |
5 dl | Havregryn EKO |
1 liter | Standardmjölk 3% |
2 hg | Blåbär |
1,25 hg | Hallon 125g SE* |
10 st | Jordgubbar Import Klass 1 |
1 hg | Sötmandel Blancherad |
3 hg | Skinka svartrökt skivad |
1 hg | Smörgåskrasse EKO |
1 kg | Parisien Baguette Bake-off |
10 st | Ägg M Frigående, Tvättade* |
2 msk | ättika* |
2 liter | juice* |
2 liter | nygryggt kaffe* |
2 hg | Sallat roman Sverige |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 766.94 kJ |
Energi | 179.98 kcal |
Fett | 3.76 g |
varav | |
- mättat fett | 0.84 g |
- enkelomättat fett | 0.01 g |
- fleromättat fett | 0.03 g |
Kolhydrat | 28.49 g |
varav | |
- sockerarter | 1.87 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 6.38 g |
Salt | 0.3 g |
Kalcium | 24.97 mg |
Klorid | 18.53 mg |
Fiber | 3.66 g |
Folsyra | 3.02 µg |
Jod | 2.42 µg |
Kalium | 32.23 mg |
Molybden | 0.77 µg |
Fosfor | 28 mg |
Pantotensyra | 0.1 mg |
Riboflavin | 0.03 mg |
Vitamin B12 | 0.08 µg |
Vitamin D | 0.2 µg |