Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sommar på bordet

-


Äntligen är sommaren här! 
Från grillens kött och fisk till utebarens dryck och utrustning — här hittar du utvalda produkter för en blomstrande säsong på krogen. Dessutom till riktigt bra priser. Ta del av vår säsongskampanj här!

Kampanjpris på sommarens smaker
Upptäck sommarens kampanjtidning som vi har fyllt med riktigt bra priser på utvalda varor för säsongen. Missa inte att göra fina köp för en lönsam sommar!

Självklart hittar du även alla artiklar i kampanjen under Erbjudanden när du loggat in.

TILL KAMPANJTIDNINGENKvickens köttskola
Kvickens köttskola
Att servera kött på ben ger både en fantastisk smak och en härlig gästupplevelse. Vår köttexpert Henning ”Kvicken” Kvick tipsar om vilka styckdetaljer du ska satsa på till grillen.
Hamburgare för alla
Hamburgare för alla
Hamburgare är en given rätt på sommarmenyn. Vi har plockat ihop ett urval av våra finaste produkter till den perfekta burgaren med tillbehör.
Ingen sommar utan spritz och GT
Ingen sommar utan spritz och GT
Färgstarka spritzer och drinkar i kannor ger en garanterat wow-effekt i sommar. Vi har samlat ett urval av säsongens nyheter och uppskattade klassiker. Gäller dig med alkoholtillstånd.
Alkoholfria drycker och snacks
Alkoholfria drycker och snacks
Låt alkoholfritt ta plats på dryckesmenyn i sommar. Här hittar du uppfriskande lemonader och lokala muster samt ett urval av barens snacks som chips, nötter och godis.
Lönsamt med pizza & pasta
Lönsamt med pizza & pasta
Pizza och pasta är återkommande favoriter som går att tillaga med stor variation. Här hittar du allt från färdiggräddade pizzabottnar och pasta till klassiska tillbehör.
Sommar i glaset
Sommar i glaset
Uppfriskande, bubbliga och smakrika viner och ölsorter som passar utmärkt till fräsch sommarmat. Spana in vårt utvalda sortiment här.
Kyckling och sallader
Kyckling och sallader
Välj rätt kyckling till sommarens sallader för unik smak och karaktär. Passar utmärkt till en klassisk caesarsallad. Här hittar du utvalda detaljer och omtyckta tillbehör.
Fish and chips – en sommarfavorit
Fish and chips – en sommarfavorit
Nyfriterad fisk med krispig potatis. En engelsk klassiker som är lika oemotståndlig som populär. Här hittar du allt som behövs till en sommarfavorit —fish and chips.
Fisk & skaldjur
Fisk & skaldjur
Fisk och skaldjur är självklara råvaror på sommarmenyn. Här har vi samlat ett urval från sjö och hav till gästernas favoriter som räkmacka, toast skagen och varmrökt lax.
Kaffe, glass och dessert
Kaffe, glass och dessert
Det finns alltid utrymme för något gott efter maten. Här hittar du glassiga shakes, delikata desserter och klassikt fikabröd. Och självklart kaffe av god kvalitet.
Porslinet på bordet
Porslinet på bordet
Stilrent och lyxigt eller organiskt och levande? Välj sommarens porslin efter känsla och funktion. Här har vi samlat allt från tallrikar och glas till pannor och kastruller.
Förbrukning och take away
Förbrukning och take away
Så här års föredrar många gäster ta med sig maten ut i det gröna. Här hittar du ett brett utbud av take away-artiklar till sommarens soliga dagar.