Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Porslinet på bordet

Stilrent och lyxigt eller organiskt och levande? Välj sommarens porslin efter känsla och funktion. Här har vi samlat allt från tallrikar och glas till pannor och kastruller.


VÄLJ RÄTT PORSLIN

Vid valet av porslin får man titta på känsla och funktion. Vill man till exempel ha en stilren och lyxig känsla eller vill man ha en organiskt levande känsla? Ögat gillar mjuka och runda former som en tallrik har, men det får gärna kombineras med kontrasten av något helt annat både när det kommer till färg och textur.

Kontakta din specialistsäljare för att bolla idéer om porslinet på bordet!

Produkter
212867 Country House Tallrik Djup Coupe Sand Ø26cm
504233 Operette bordsgaffel
504229 Operette bordsknivINVESTERA I EN REPAN

RePan är en premium-stekpanna tillverkad av 100 % återvunnen aluminium. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och är ugnssäker upp till 280°C. Den keramiska non-stick beläggningen innehåller inga tillsatta PFAS-ämnen.
RePan ingår i ett cirkulärt retursystem, vilket innebär att när pannan är sliten kan du enkelt lämna in den för att återställa beläggningen till nyskick istället för att kassera hela pannan.

Produkter
901267 Stekpanna 24 cm
901268 Stekpanna 28 cm
901269 Stekpanna 30 cm

Läs mer om RePan här


Utvalt till bordet
PÅ KANNA

Låt gästerna dela på upplevelsen och servera drinkar i kannor. Dessutom skapar det en wow-effekt i restaurangen som kan leda till merförsäljning. Blanda hela drinken i kanna, fyll på med is och toppa med frukter eller örter. Lika god med som utan alkohol.

Produkter:
513359 Timeless Glas Spritz 51 cl
513402 New Era Gin & Tonic Glas 59cl
202019 Mario Pitcher 2000 ml

Så förhöjer du matupplevelsen

  1. Jobba med kompositionen
    Ofta finns det ett huvudnummer som man vill ska äga tallriken, därför behöver inte tillbehören ta för sig lika mycket. Tänk till innan med komposition kring mängden av mat och lägg extra tid på detaljerna.

  2. Lek med olika höjder
    Du kan med fördel leka med olika höjder för att skapa dynamik och göra inredningen mer levande, utan att det skymmer sikten. En låg bukett kan kompletteras med ett högt sterainljus. Samma sak med valet av material, kanske välja bort en heltäckande duk för att lyfta bordet som kan vara fullt av karaktär.

  3. Släpp in naturen
    Eftersom naturen per automatik får oss att må bra så är det väldigt tillfredsställande att plocka in vackra ätbara blommor, örter eller andra levande färger som får maten att poppa.

Vår cirkulära familj växer

SNART I LAGER!

Snart lanserar vi fler spännande nyheter inom produktfamiljen RePan. Ugnsformar – för både spis, ugn och servering. Tyngden och den robusta designen ger en stadig känsla, den rostfria stålplattan i botten gör den kompatibel med induktionshällar.
Med handtag av rostfritt stål är det enkelt att hantera ugnsformarna både i ugn, på spis och vid servering.

Sauteuse som fördelar värmen jämnt – från mitten ända upp till de högre kanterna, så alla ingredienser som kommer i kontakt med ytan steks. Perfekt för exempelvis en god bolognese, mustiga grytor eller att slunga grönsaker i. Till din hjälp har du ett ergonomiskt handtag i rostfritt stål som ger ett bekvämt grepp och bra kontroll.

Sysco Supplies är prisvärda kvalitetsprodukter inom köksutrustning. Från kökets pannor och kastruller till matsalens porslin och glas.