Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer406060

Kycklingbröstfilé stekt med salt och peppar

Djupfryst
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 406060
    • Märke: Guldfågeln
    • Leverantör: Guldfågeln AB
    • Förpackning: 1x3x2kg
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 4100

Läs produktblad

Beskrivning

Färdigstekt kycklingbröstfilé.

150-180 g. Styckfryst. Neutralt smaksatt med salt och peppar.
Praktisk info
Nyckelhålsmärkt.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi585 kJ
Energi140 kcal
Fett4 g
varav
- mättat fett1.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat2 g
varav
- sockerarter1 g
- stärkelse0 g
Protein23 g
Salt1.1 g
Tillagning

Kycklingbröstfiléerna är färdigstekta och kan ätas både kalla och varma. Frysta kycklingbröstfiléer värms i ugn i ca 125°C i ca 20 min.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé, potatisstärkelse, salt, rapsolja, druvsocker, svartpepparextrakt, kycklingbuljong. Till 100 g produkt har använts 100 g kycklingbröstfilé

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Street Food på menyn
Street Food på menyn
Att äta ute är mer inne än någonsin. Du har väl inte missat vårt utvalda sortiment som passar utmärkt för street food. Fräsch kyckling, krispiga fries och viktiga tillbehör.
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Restaurangen på Nationalmuseet tvingades stänga i tre månader. Långbro Värdshus fick nyanställa och utöka uteserveringen. Fredrik Eriksson, krögare och ägaren till de båda restaurangerna, har haft en minst sagt omväxlande försommar i pandemins skugga.
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.