Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stella-galan

STELLA-galan prisar kvinnliga proffs, inom mat och dryck. Det är det som skiljer galan från andra galor och tävlingar inom mat- och dryckesbranschen.

Genom att synliggöra och premiera branschens främsta yrkeskvinnor vill vi på Menigo inspirera andra. Vi vill genom Stella bidra till  ökad jämställdhet i en traditionellt mansdominerad bransch, och därmed skapa ett ökat intresse för kvinnor att stanna kvar och utvecklas i sina yrkesroller.  

STELLA-priserna delas ut för att lyfta, hylla och prisa kvinnor. Att skapa fler kvinnliga förebilder är ett av syftena då det är viktigt för branschens framtid att visa för nyutexaminerade kollegor att det både går att göra karriär och trivas i branschen.  

Till själva galan kommer enbart kvinnliga gäster att bjudas in den första gången och det är enbart kvinnor som planerar och arrangerar galan. Arrangörerna vill visa att det finns gott om kvinnor i mat- och dryckesbranschen. Även Menigo går in helhjärtat med kvinnor in i sponsorskapet.  

- Alla våra medarbetare som på något sätt kommer vara inblandade i galan, från det att varorna plockas till det att en chaufför kör ut leveransen, kommer vara kvinnor. Då vi verkar i en bransch med många traditionellt mansdominerade yrkesgrupper vill vi genom vårt sponsorskap lyfta våra duktiga kvinnliga medarbetare, avslutar Mia Sundling.  

Den första STELLA-galan hålls söndagen den 28 januari 2018 på Restaurang Gondolen som framgångsrikt drivs av Anna Lallerstedt.  Priser delas ut i nio kategorierer det första året.


Läs mer om våra samarbeten och sponsorskap

Finns det någon som du skulle vilja nominera?

Skicka in din nominering här