Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Crunchy Chicken [Lantmännen Unibake]

Receptkategori: Fågelrätter

(0 röster)
Crunchy Chicken [Lantmännen Unibake]

Gör så här

Vänd kycklinglårfiléerna i vetemjöl, ägg och till sist panko.

Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i några filéer åt gången och fritera i ca 5 minuter. Håll koll på värmen så att den inte går under 150 grader, eller blir för het så att det bränns. Ta upp kycklingen och låt rinna av på hushållspapper.

Blanda ingredienserna till coleslawn.

Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla tillbehör.

Energifördelning

35.7%26.0%38.3%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi665.4 kJ
Energi160.64 kcal
Fett7.68 g
varav
- mättat fett1.38 g
- enkelomättat fett1.81 g
- fleromättat fett0.92 g
Kolhydrat11.34 g
varav
- sockerarter2.02 g
- stärkelse0 g
Protein10.55 g
Salt0.43 g
Fiber0.42 g