- Hem
- Recept & kalkyl
- Cheesecake Vit Choklad med citronmarinerade hallon och rostad mandel
Åtgärder
Cheesecake Vit Choklad med citronmarinerade hallon och rostad mandel
Receptkategori: DesserterVår krämiga cheesecake blir en härlig dessert med några enkla knep. Dekorera och smaksätt med passande tillbehör för ytterligare smak och textur. Här följer några tips på tillbehör som lyfter cheesecaken lite extra.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Koka upp en sockerlag och häll på hallonen. Tillsätt citronzeste och låt dra ett dygn.
Rosta mandel och hacka grovt.
Smält chokladen i panna och rör hela tiden. Se till så att den inte bränns. Häll ut och låt svalna på bakplåtspapper. Arrangera på tallrik.
Du behöver
1,55 kg | Cheesecake Vit Choklad & Hallon |
2,5 hg | Hallon |
2 hg | Strösocker |
2 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
1 hg | Vatten* |
30 g | Sötmandel Blancherad |
1 hg | Chokladpellets Vit 30% |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 1178.87 kJ |
Energi | 276.4 kcal |
Fett | 15 g |
varav | |
- mättat fett | 7.9 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0.02 g |
Kolhydrat | 32.79 g |
varav | |
- sockerarter | 26.07 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 2.82 g |
Salt | 0.37 g |
Fiber | 0.76 g |
kr