Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Casarecce med svartkål, falafel och taratorsås [Barilla]

Receptkategori: Vegetariska rätter
Pastaskruvar möter mellanösterns populära falaflar och toppas med en fantastisk taratorsås. Succé utlovas bland både stora och små.

(1 röst)
Casarecce med svartkål, falafel och taratorsås [Barilla]

Gör så här

Picklad rödlök Skala och skär löken i klyftor. Koka upp socker, ättika, vatten och timutpeppar. Ta av kastrullen från spisen. Lägg i löken och vänd då och då. Låt kallna. Taratorsås Blanda tahini, vatten och citronsaft. Skala vitlöken och riv ner i såsen. Hacka persiljan och vänd ner. Smaka av med salt och peppar. Falafel Blötlägg linserna enligt anvisningar på förpackningen och koka. Skölj i kallt vatten och låt rinna av. Mixa sedan linserna till en grynig massa i en matberedare. Skala och hacka lök och vitlök, dela chilin i mindre bitar. Mixa lök, vitlök, chili, spiskummin, koriander, salt, persilja och harissa. Blanda ihop med den andra smeten och tillsätt maizenamjöl. Forma smeten till små bollar. Vänd i vetemjöl. Fritera några i taget på 180 grader tills de blir gyllenbruna och får krispig yta. Låt rinna av på papper. Pasta Riv bort kålen från den grova stammen. Koka pastan enligt anvisningen. Lägg i kålen när 1 minut återstår. Häll av vattnet. Ringla över sesamolja och krydda med havssalt och nymalen peppar. Servera Lägg upp pastan med falafel, taratorsås och picklad lök.

Energifördelning

10.2%1.8%88.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi133.29 kJ
Energi31.76 kcal
Fett0.13 g
varav
- mättat fett0.01 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat6.49 g
varav
- sockerarter3.1 g
- stärkelse0 g
Protein0.75 g
Salt0 g
Fiber0.56 g