Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Coppa Parma

Coppa Parma

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 209991
KG
1x4xca900 g
KGD
1xca900 g
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 21512
    • Koldioxidavtryck: 18.2 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Coppa di Parma är en italiensk delikatess som tillverkas av fläskkött från nacken på grisen. Den är namnskyddad och tillverkas enligt traditionella metoder i Parma-området i Italien. Fläskköttet marineras i en blandning av salt, peppar, örter och kryddor. Efter marineringen får köttet mogna i en kontrollerad miljö i upp till sex månader. Den färdiga Coppa di Parma har en distinkt rosa färg och en angenäm smältande konsistens. Smakmässigt är den kryddig och har en subtil sötma. Coppa di Parma är mycket mångsidig och används på olika sätt i matlagning. Den kan skivas tunt och serveras direkt som delikatess, eller användas som en smaksättare i olika rätter.
KlimatavtryckCO₂e/kg
18.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 18.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Bordsbokning
Bordsbokning
Förenkla såväl gästens upplevelse som dina medarbetares vardag genom ett smidigt och användarvänligt bokningssystem.
Förbrukning & hygien
Förbrukning & hygien
Bröd, bakverk & dessert
Bröd, bakverk & dessert