Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (172 st)
Jambon de Bayonne 9 mån
KG 1x2xca6 kg
KGD 1xca6 kg

Salami Rosette hel ca 2,4 kg
KG 1x4xca2,4 kg
KGD 1x2,4 kg

Prosciutto Crudo skivad
FRP 6x500 g

Prosciutto cotto blu
KGD 1x2xca8 kg
KG 1x2xca8 kg

Luftikus Skivad
FRP 6x500 g

Salami Milano skivad
FRP 10x300 g

Pancetta Tesa Affumicata, rökt
KG 1x2xca1 kg
KGD 1xca1 kg

Prosciutto di Parma 16m
KG 1x2xca7-8 kg
KGD 1xca7-8 kg

Salami fänkål
KG 1x4xca2 kg
KGD 1x2 kg

Ventricina piccant skivad
FRP 8x250 g

Ankbröst varmrökt mager
KG 1x20xca300 g
KGD 1xca300 g

Salami tryffel
KG 1x16xca300 g
KGD 1xca300 g

Salami Ventricina
KG 1xca2,7 kg
KGD 1xca2,7 kg

Coppa

Coppa

Citterio
Färskvaror
KG 1x2xca2 kg
KGD 1xca2 kg

Bresaola delad IGP
KG 1x2xca1,5 kg
KGD 1xca1,5 kg

Salame al Tartufo (Salami tryffel)
KG 1x10xca0,5 kg
KGD 1xca0,5 kg

Prosciutto di Parma 24 Mesi DOP, skivad
FRP 10x300 g

Salami Chorizo skivad
FRP 6x500 g

IGP Salame Finocchiona (fennel)
KG 1x4xca1,5 kg
KGD 1x1,5 kg

Ankleverterrin 30%
KG 1x4x1 kg
KGD 1x1 kg

Parmaskinka DOP skivad
FRP 10x300 g

Prosciutto Crudo
KG 1x2xca5-6 kg
KGD 1xca5-6 kg

Saucisse sèche 300g
KG 1x17xca300 g
KGD 1xca300 g

Renstek souvas hel
KG 1x7xca1 kg
KGD 1xca1 kg

Filter
  • Varumärke
    Visa alla
  • Temperaturzon
  • Leverantör
    Visa alla
  • Ursprungsmärkning
  • Svenskt
  • Fri från
Senaste nytt
Golfbaren alkohol
Golfbaren alkohol
Bli ett proffs på catering
Bli ett proffs på catering
Cajsa Johansson är känd från kockarnas kamp och sin egna verksamhet Cajsa's Kök i Uppsala. Här delar hon med sig av sina bästa tips för en lyckad cateringverksamhet.
Förbrukning
Förbrukning