Varor (180 st)
Filter
- Färskvaruhallen Menigo
Sasong_host (11)
Höstens sortiment - Säsong och högtid
Jul (36)
Julens sortiment - Bransch och matkultur
Italienska_köket (76)
Italien
- Temperaturzon
Färskvaror (170)Djupfryst (8)Kolonial (2)
- Varumärke
Menigos egna varor (32)Citterio (31)Jpont (21)Jojjen (20)Formalactis (1)Aperetivos Tapa (1)Becheli (1)Becher (4)Casa Modena (1)Cecinas Pablo (1)
Visa alla - Leverantör
Giuseppe Citterio S.p.a. (31)Sucesores De J.pont S.a. (22)Formalactis S.r.l. (10)Paul Och Thom AB (11)Jojjen AB (20)Atria Sverige AB (4)Danish Crown Sweden AB (2)Fam Hansen Charkuteri AB (5)Grand Gourmet Sweden AB (2)Grilstad AB (1)
Visa alla - Ursprungsmärkning
Skyddad urspr bet (12)Skyddad geog bet (2)
- Svenskt
Kött från Sverige (9)Från Sverige (1)
- Fri från
Utan nötkött (3)Fri från mjölk (1)Fri från soja (1)Fri från ägg (1)Fri från ärtprotein (1)Glutenfri (1)Laktosfri (1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























