Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Sumackryddad lax med linguine [Barilla]

Receptkategori: Fisk- o skaldjur

(0 röster)
Sumackryddad lax med linguine [Barilla]

Gör så här

Ånga äggen i 65 grader i 60 minuter. Koka upp buljongen med sojan. Skär broccolin i mindre buketter och dela svampen i kvartar. Skala ingefära och skiva tunnt Lägg svamp, broccoli och ingefära i den varma buljongen och sjud ca 5 minuter. Krydda laxen med sumak. Värm en panna med olja och stek snabbt laxen runt om så att den får färg på alla sidor men fortfarande är rå i mitten. Koka pastan enligt ansvisning på förpackningen. Lägg upp pasta i botten av en djup tallrik, häll över buljongen och grönsaker. Skiva laxen och lägg detta ovanpå pastan. Toppa med wakame och knäck ägget på toppen

Du behöver

5 hgBavette Linguine Selezione Oro Chef
10 stÄgg M Frigående, Tvättade*
2 litervatten*
40 gDashi no moto buljongpulver*
3 mskJapansk sojasås BIB
2,75 hgBroccoli Bellaverde
3 hgSvamp Shiitake EKO
45 gIngefära
5 hgLaxloin Fröya Backloin Sashimi 300gr+ (ca2,3kg/låda)*
Sumak mald påse
olivolja*
1,5 hgGoma Wakame sjögrässallad

Energifördelning

20.5%3.1%76.4%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi464.57 kJ
Energi109.81 kcal
Fett0.93 g
varav
- mättat fett0.26 g
- enkelomättat fett0.01 g
- fleromättat fett0.04 g
Kolhydrat22.61 g
varav
- sockerarter1.25 g
- stärkelse0 g
Protein6.06 g
Salt0.9 g
Fiber1.4 g