Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Kyckling Katsu Sando

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Kyckling Katsu Sando

Gör så här

Dela kycklingbrösten på längden och banka ut dem till cirka ½ cm tjocka. Salta och peppra brösten och vänd i mjöl, ägg och till sist panko. Fritera kycklingen gyllenbrun.

 

Rosta eller stek brödet, pensla på toshisås på varje skiva och lägg på rikligt med slaw på 10 skivor. Toppa med kycklingen vänd över den andra brödskivan. Skär bort kanterna, dela diagonalt och stapla mackorna. Stick igenom ett träspett, lägg på tallrik och ringla över majonnäs och mer av toshisåsen. Garnera med shisokrasse.

Rödkål och sjögrässlaw (Katsu sando)

Strimla rödkålen fint och riv morötterna grovt. Blanda grönsakerna med resten av ingredienserna. Vänd ner goma-wakame i kålssalladen precis innan servering.

Toshisås

Blanda ingredienserna och låt gärna dra i några timmar. 

Energifördelning

10.8%36.3%52.9%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
** Innehåller ingredienser som ej säljs av Menigo - den totala portionskostnaden kan därför vara högre än det som visas här.
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi3197.94 kJ
Energi763.35 kcal
Fett49.63 g
varav
- mättat fett7.09 g
- enkelomättat fett14.3 g
- fleromättat fett6.29 g
Kolhydrat72.39 g
varav
- sockerarter28.88 g
- stärkelse0 g
Protein14.75 g
Salt3.95 g
Fiber2.72 g
Natrium0.16 g