Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Fänkålsslaw med chili och vitlök

Receptkategori: Såser kalla
Den här härliga fänkålsslawen är både smakrik och krispig. En riktigt fräsch variant med yoghurt som bas och krispiga mandlar på toppen.

(0 röster)
Fänkålsslaw med chili och vitlök

Gör så här

Häng av yoghurten övernatten i silduk eller kaffefilter. Skiva fänkålen så tunt det bara går på skärmaskinen, blanda yoghurt och fänkål och smaka upp med chilisås, vitlök och citronjuice. 

Du behöver

2 kgTurkisk Yoghurt 10% EKO KRAV
6 hgFänkål
2 mskChilisås Hink
1 mskVitlök i olja*
1 hgMandlar Salta*
2 stCitron Primofiori/Vernas Klass 1
Salt*
Peppar*

Energifördelning

20.1%49.7%30.2%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi363.15 kJ
Energi87.19 kcal
Fett6.49 g
varav
- mättat fett4.23 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.01 g
Kolhydrat3.94 g
varav
- sockerarter3.26 g
- stärkelse0 g
Protein2.63 g
Salt0.08 g
Fiber0.66 g