Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Barreado - mustig gryta på högrev

Receptkategori: Gryträtter
Testa denna mustiga gryta från det Brasilianska köket framtagen av Unilever Food Solutions. 

(0 röster)
Barreado - mustig gryta på högrev

Gör så här

1. Värm en stekpanna, bryn högrev och bacon. Ställ åt sidan.

2. Mjukstek allt utom Knorr Tomatino i en gryta. Tillsätt kött, vatten, Knorr oxfond och Tomatino.

3. Sjud underl lock i 2 timmar eller tills köttet är mört.

4. Justera smaken med salt och peppar.

5. Rätten serveras med nyhackad gräslök, ris & bönor samt sallad på palmhjärta med apelsin och avokado.

Du behöver

1 kgHögrev Tärnad 2x2 cm EU
1,5 hgSidfläsk varmrökt*
1 litervatten*
2 hgGul lök tärnad 6x6 mm
1 hgGräslök import
2 gSpiskummin malen*
14 gPeppar Pimento de Padrone
5 hgTomatsås Tomatino
2 gLagerblad*
2 gTimjan I Ask
40 gOxfond flytande koncentrat 0,5% salt*
salt & peppar*

Energifördelning

50.3%36.6%13.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi487.16 kJ
Energi116.72 kcal
Fett7.22 g
varav
- mättat fett3.06 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.02 g
Kolhydrat2.57 g
varav
- sockerarter1.87 g
- stärkelse0 g
Protein9.91 g
Salt0.31 g
Fiber0.77 g