Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Änglamat

Receptkategori: Desserter
Sommar i ett glas med växtbaserad grädde signerad Annica Karlsson

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Änglamat

Gör så här

  1. Skär brödet i tärningar, stek i smör, socker och hälften av kardemumman till brödtärningarna får färg.
  2. Vispa grädden och vänd ner resten av kardemumman.
  3. Toppa med färska jordgubbar, riven vit choklad och rivet apelsinskal

Du behöver

1,63 hgNyponbröd storhushåll tina och servera*
3,3 mskStrösocker*
1 tskKardemumma*
1 hgSmör till stekning*
4 hgFlora Professional Plant Visp 31%
Jordgubbar *
Vit choklad*
Apelsin Navels/Valencia Klass 1

Energifördelning

1.8%91.4%6.8%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi727 kJ
Energi176.17 kcal
Fett18.7 g
varav
- mättat fett13.27 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat1.39 g
varav
- sockerarter0.78 g
- stärkelse0 g
Protein0.36 g
Salt0.07 g