Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RePan- stekpannan du aldrig slänger

Sysco Supplies RePan är en stekpanna i premiumsegmentet du aldrig slänger. När pannan är sliten lämnar du enkelt in den för att ge den en ny beläggning istället för att slänga den. Bra för både köket, plånboken och miljön!

RePan - en stekpanna utan tillsatt PFAS

RePan är en premium-stekpanna tillverkad av 100 % återvunnen aluminium. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och är ugnssäker upp till 280°C. Den keramiska non-stick beläggningen innehåller inga tillsatta PFAS-ämnen.
RePan ingår i ett cirkulärt retursystem,
vilket innebär att när pannan är sliten kan du enkelt lämna in den för att återställa beläggningen till nyskick istället för att kassera hela pannan. RePan finns i storlekarna 24 cm, 28 cm och 30 cm.

Ett cirkulärt retursystem där du aldrig står utan panna i köket

Idag köps, används och slängs de flesta nonstick-pannor när ytskiktet är utslitet. Detta innebär att vi gör oss av med en stor mängd användbart material, som aluminium och rostfritt stål.
Med RePan får du en kvalitetsprodukt som är designad för att tåla en ny beläggningsprocess om och om igen. Du står aldrig utan pannor i köket eftersom du alltid får en ny panna innan du skickar in din slitna panna på återställning.

Kvalitet som inte kostar en förmögenhet 

RePan sparar på resurser för både din plånbok och för miljön. Värdet sitter kvar i stekpannan eftersom du bara köper den för fullpris en gång. Sedan kan du beställa en ny beläggning om och om igen. Kostnaden för att ombelägga din RePan på 28 cm är ungefär 50 % mot att köpa en ny panna. Smart för plånboken, dig i köket och vår miljö.
Du som kock behöver inte stå ut med dåliga och slitna pannor. RePan är framtagen av kockar för kockar, vilket bland annat innebär ett riktigt bra, säkert ergonomiskt handtag, en snabb och jämn värmespridning och en beläggning som tål höga temperaturer (minst 280 grader) och att ställas in i ugn. Laga alltid mat med bra kvalitet på stekpannan – då får du också bättre kvalitet på resultatet!

Sysco Supplies RePan

Häng med in i köket på en matlagningsresa!

Tareq Taylor lagar en härlig biffsallad med RePan på spisen och sätter stekegenskaperna på prov. 

Investera i en RePan till ditt kök
RePan Stekpanna Keramisk Ø28cm

RePan Stekpanna Keramisk Ø28cm

Sysco Supplies
Utrustning
Art.nr. 901268
Minsta beställning 1 st
RePan Stekpanna Keramisk Ø24 cm

RePan Stekpanna Keramisk Ø24 cm

Sysco Supplies
Utrustning
Art.nr. 901267
Minsta beställning 1 st
RePan Stekpanna Keramisk Ø30cm

RePan Stekpanna Keramisk Ø30cm

Sysco Supplies
Utrustning
Art.nr. 901269
Minsta beställning 1 st

RePan är en cirkulär stekpanna. Hur går det egentligen till att återställa en RePan till nyskick? Och hur kan man se på pannan att den är skapad av kockar för kockar?

RePan är ett samarbete mellan Menigo (Sysco Supplies) och företaget OnePan. Upphovsmännen bakom stekpannan Mikael Wallborg och Tareq Taylor har båda arbetat som kockar och tagit med sig erfarenheterna in i processen för att skapa "världens bästa stekpanna".
Lär dig mer genom att höra Mikael beskriva hur återställningsprocessen går till och varför du aldrig står utan fräscha pannor i köket. Här ser du också Mikael och Tareq beskriva RePans unika design, dess ergonomi och tankarna bakom produkten.
notopfas.jpg

Under året har Menigo valt att skriva på No to PFAS, ett initiativ som stöder ett förbud av så kallade PFAS-kemikalier. PFAS kallas ofta "evighetskemikalier", eftersom de inte bryts ner naturligt.

Dessa konstgjorda föreningar är i princip omöjliga att bryta ner, vilket har resulterat i att de förorenar vår närmiljö, inklusive mat, grundvatten och dricksvatten. Genom att gå med i PFAS Movement lovar Menigo att aktivt fasa ut PFAS ur vårt sortiment. Sysco Supplies RePan är ett av initiativen. Att erbjuda ett alternativ till stekpannor som använder PFAS.
bestalla-belaggning.jpg

När pannans beläggning är så sliten att den inte längre uppfyller dina krav på funktion så är det dags att beställa en ny beläggning här i Menigos e-handel. 
...
Efter några dagar får du en annan återställd stekpanna i en kartong.
...
Därefter stoppar du ner din gamla panna i samma kartong, klistrar på retursedeln 
som ligger i lådan och kontaktar fraktleverantören som hämtar upp produkten.
...
Du står aldrig utan panna i köket eftersom det alltid kommer en ny innan den gamla
lämnas in.
...
skotselrad-faq.jpg

Ta gärna del av våra tips för att förlänga livet på din panna.
Du hittar dem här. Skötselråd RePan (pdf)

Vill du hellre skriva ut eller skicka information om Repan, ladda ner vårt produktblad:
Produktblad RePan (pdf)

Har du frågor som du inte hittar svaret på, tveka inte att kontakta vår innesäljsavdelning för
restaurangutrustning så hjälper de dig rätt:
E-post: rur@menigo.se
Telefon: 031-336 20 92

syscosupplieslogo.jpg

Sysco Supplies är prisvärda kvalitetsprodukter inom köksutrustning. Från kökets pannor och kastruller till matsalens porslin och glas. Ett sortiment som underlättar arbetet i restaurangköket och lämnar ett gott intryck hos gästerna. Sysco Supplies är ett av Menigos egna varumärken - kvalitetsgranskade och godkända produkter.