Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Njut av höstens primörer

Nu är naturen full av goda smaker att använda i matlagningen. Vi pratar naturligtvis om primörer! Säsongsbetonad mat är inte bara hållbart, den har även rena och klara smaker.

Lyft smaken med fonder

Det fina med primörer är att de är precis lika goda att äta som de är, till exempel i en krispig sallad, som tillagade i ugnen, på stekbordet eller i en smakrik gryta.

Vi vill tipsa om att pensla primörerna med fond och olja innan de steks eller grillas. Det blir då som en slags marinad som tillför en rund och mer karaktäristisk smak. Med Bong Touch of Tastes fonder har du en uppsjö olika smaker som passar finfint till primörerna, det är bara att välja och vraka för att sätta er prägel på höstens alla godsaker. Nio av Bong Touch of Tastes fonder är dessutom veganska, därför är det inga problem att använda dessa i veganska och vegetariska rätter.

Krydda höstens mustiga gryta

Samma knep fungerar när du ska ugnsbaka primörerna, men då kan du skippa oljan. Fonden tränger in i primörerna och ger dem en mer smakrik och mustig karaktär under tillagning. Perfekt både som tillbehör eller som huvudrollsinnehavare på tallriken.

Sist men inte minst är Bong Touch of Tastes fonder otroliga smakförstärkare i höstens mustiga grytor. Genom att använda fonderna som kryddor kommer smakerna på primörerna och de övriga ingredienserna fram på ett tydligare sätt och lämnar få matgäster oberörda.

Utvalda produkter

Mer skördetid

Fortsätt att utforska höstens skafferi. Se våra filmer och reportage för fler goda tips.
Till kampanjsidan

Sätt smak på svampgrytan

Med Bong Touch of Tastes fonder lagar du enkelt en smakrik svampgryta som uppskattas av alla. Servera med kokt ris eller pasta. Riven ost passar bra om man väljer att servera med Pasta. Receptet hittar du här!