Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Papper i naturfärg stödjer ett cirkulärt samhälle

Tork höjer hygienstandarden och möjliggör hållbar konsumtion tack vare papper i naturfärg, vilket också stödjer ett cirkulärt samhälle.

För Tork innebär cirkularitet att bedriva vår verksamhet så att resurser används mer effektivt och mängden avfall minskas genom att ta tillvara på alla resurser som finns tillgängliga - nyfiber, returfiber och alternativa källor.

Nästa steg är att ta tillvara på kartong som ytterligare en resurs inom returfiber. Genom att återvinna kartong skapar Tork nya produkter i hög kvalitet och bidrar till ett cirkulärt samhälle. Dessa produkter blir vårt nya sortiment – Papper i Naturfärg.

100% återvunna fibrer, färgen kommer från mellan 30 % - 50 % kartong och inga tillsatta färgämnen.


Tork Hållbarhet
Tork är dedikerade att skapa ett hållbarare liv utanför hemmet genom att förbättra välbefinnandet på arbetsplatser, främja ansvarsfull konsumtion, och att ta fram produkter och lösningar som passar in i ett cirkulärt samhälle.

Professionella hygienlösningar från Tork
Varumärket Tork erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster inom professionell hygien för kunder inom allt från restaurang och vård till kontor, skolor och industri. Våra produkter kombinerar kvalitet, funktionalitet och ekonomi.

Köp Tork här:

Mer om Essity

Nyfiken på hur man håller högsta hygienstandard i köket?
Läs mer