Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra värderingar

Värderingar har kraften att vägleda och inspirera oss i vår vardag. På Menigo har vi fem värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete och i alla beslut som vi fattar.

Engagerade medarbetare är en grundförutsättning för att vi som företag ska lyckas. Våra medarbetare ska trivas på sin arbetsplats, ha en fysiskt säker och inkluderande arbetsmiljö, känna sig välkomna, engagerade och motiverade. Våra gemensamma värderingar definierar hur vi agerar inom företaget för att leva upp till detta och skapar en positiv arbetskultur. Alla våra värderingar hänger ihop och balanserar varandra som en helhet - ingen värdering är viktigare än någon annan.

Vi är professionella

Att vara professionell är att göra rätt saker av rätt anledning och att våga välja bort enkla och bekväma utvägar. Vi litar på vår expertis, vårt kunnande och vårt affärsmannaskap. På så sätt blir vi en respekterad affärspartner. Vårt mål är alltid att skapa ökad lönsamhet för kunden och oss själva.

Vi är inkluderande

Hos oss är alla lika viktiga oavsett bakgrund, arbetsuppgifter eller avdelning. På den enkla grunden skapar på en stark gemenskap både på jobbet och med våra kunder. Vi visar hänsyn och respekt, vi litar på varandra och vi delar på ansvar. När något går fel, för det gör det ibland, hjälps vi åt att lösa det och lära av våra misstag.

Vi lyckas tillsammans

Precis som i vilket lag som helst så har vi alla olika arbetsuppgifter. Vi gör olika saker, träffar olika kunder och leverantörer, har olika kollegor och finns på olika platser. Men vi jobbar alltid tillsammans som ett lag. Genom att hålla ihop, stötta varandra och ha rätt kompetens på rätt plats, hjälper vi både våra kunder och oss själva att lyckas.

Vi strävar efter excellence

Bra kan alltid bli bättre, bättre kan alltid bli bäst. Därför ger vi alltid det där lilla extra. Vi gör det för våra kunders och för vår egen skull. Vi gör det också för att vi älskar det vi håller på med – matupplevelser. Vi söker inspiration från trender i vår omvärld, vi är nytänkande och vi utvecklar ständigt vår verksamhet.

Vi är ansvarstagande

Den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor och skapa hälsa och tillväxt. Med det följer också ett ansvar. Vi driver därför en hållbar verksamhet med omsorg om människor, samhälle och miljö. Vi tar också ansvar för vår egen framtid genom att tänka långsiktigt och ekonomiskt hållbart.