Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Våra avdelningar

Menigos verksamhet kan delas upp i sex större funktioner som genom olika fokus- och ansvarsområden hjälper till att utveckla och föra vår verksamhet framåt. För att lyckas i vårt arbete tror vi på styrkan i det tvärfunktionella arbetet och samarbetar ofta över funktionsgränserna.

Sortiment och inköp

Sortiment och inköp är den funktion som sköter Menigos kategori- och inköpsarbete. Här ligger stort fokus på att utveckla vårt sortiment, arbetssätt och prisbild i partnerskap med våra kunder, kollegor och leverantörer. Vi har även flera egna varumärken som utgör en viktig del i vårt erbjudande där ägandeskapet ligger hos Sortiment och inköps-funktionen. Menigo har fyra färskvaruhallar som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

I funktionen hittar du bland annat roller som Strategisk inköpare, Färskvaruspecialist, Produktutvecklare, Prisadministratör och Kvalitets- och Miljöansvarig. 

Försäljning och marknadsföring

Oavsett var du arbetar i Försäljning och marknadsförings-funktionen är du en del i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du kan bland annat arbeta med e-handel och digitala tjänster, försäljning, prissättning, kundservice eller marknadsföring.

Inom funktionen hittar du roller som Innesäljare, Campaign Manager, Lönsamhetsanalytiker, E-commerce Manager, Customer Experience Analytics, med flera.

Logistik

Inom Logistik arbetar du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder genom lagerhantering och distribution. Vårt centrallager ligger i Strängnäs och vi har lagerenheter i Malmö, Göteborg, Årsta, Sundsvall och Helsingborg.

Inom denna funktion kan du bland annat jobba som arbetsledare, lagermedarbetare, chaufför och transportplanerare. Här hittas även roller som Supply Planner och Network Demand Planners som ser till att efterfrågan stämmer överens med tillgången för att minimera vårt svinn.

IT 

Menigos IT-funktion stöttar företagets operativa verksamhet genom bland annat förvaltning och utveckling av infrastruktur och systemlandskap. Funktionen samarbetar brett med andra delar av organisationen för att säkerställa att vår verksamhet har rätt tekniska förutsättningar. 

Inom IT kan du till exempel arbeta som Servicedesk Specialist, Application Developer eller BT Business Partner.

HR & Kommunikation

På HR och Kommunikation arbetar du bland annat med Menigos arbetsgivarvarumärke, medarbetarnas lärande och utveckling, och mångfaldsarbete. Detta med det övergripande syftet att stötta företagets operativa verksamhet.

Inom HR och Kommunikation-funktionen hittar du roller så som HR Business Partner, HR Generalist, HR Specialist samt Kommunikatör.

Finans

Inom Finans arbetar du för att stötta Menigos operativa verksamhet genom utveckling, implementering och uppföljning av våra finansiella planer och strategier.

Här återfinns bland annat roller som Ekonomiassistent, Business Controller och Redovisningsekonom.