Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Reuben sandwich

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Reuben sandwich

Gör så här

Surkålen:

Finhacka silverlöken och finstrimla bacon. Sautera lök och bacon på medelvärme tillsammans med kummin. Sautera tills löken är mjuk men ej tar färg. Tillsätt surkålen och koka i cirka 5 minuter. Smaka av med salt & svartpeppar om det behövs.


Pensla senap på alla brödskivor och fördela köttet jämt (ca 80 g) på 10 av skivorna. Lägg över surkålen och avsluta med osten. Toppa med den andra brödskivan med senapen vänd ner.

Lägg i smörgåsgrill tills allt är ljummet och osten har smällt. Det går även bra att steka gyllenbrun på båda sidorna, samt baka klart i ugnen på cirka 160⁰c tills osten har smält.

 

Dela upp mackorna i bitar och servera med gurkan bredvid samt dressingen i skål.

 

Russian dressing

Vispa ihop alla ingredienser i en skål, gärna dagen innan för bättre smak. Förvara i kyl med tätslutande lock tills användning.

Energifördelning

16.6%38.4%45.0%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
** Innehåller ingredienser som ej säljs av Menigo - den totala portionskostnaden kan därför vara högre än det som visas här.
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi1325 kJ
Energi320.71 kcal
Fett20.31 g
varav
- mättat fett11.09 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.3 g
Kolhydrat23.83 g
varav
- sockerarter6.96 g
- stärkelse0 g
Protein8.79 g
Salt2.59 g
Kalcium22.73 mg
Järn0.09 mg
Fiber1.66 g
Vitamin C3.37 mg