Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Burrito med Jackfruit och svarta bönor (Tage Lindblom)

Receptkategori: Vegetariska rätter
En saftig TexMexkryddad jackfruit med perfekt "pulled pork"- konsistens i det mjukaste tortillabrödet. Tillsammans med korianderriset, den saftiga majsen, de näringsrika svarta bönorna och generöst riven röd cheddar skapar du en oemotståndlig helt växtbaserad burrito för den kräsna gästen.

(0 röster)
Burrito med Jackfruit och svarta bönor (Tage Lindblom)

Gör så här

Koka jackfruit med Tex Mex och vatten. Stompa tills konsistensen är som pulled pork. Krydda upp med salt och peppar. Koka riset och blanda med hackad koriander och pressad limejuice. Montera burriton; Tortillabröd, korianderriset, sallad, majs, svarta bönor, riven cheddar, spritsa med köksfraiche och toppa med pico de gallo. Vik in kanten på ”långsidan” först, sedan de två ”kortsidorna” och rulla burriton tajt. Skär den tvärs över och servera genast! 

Du behöver

5 stTortillabröd paket*
2 kgJackfruit *
3 dlApelsinjuice*
5 mskTex Mex kryddmix*
6 dlBasmatris (Tage Lindblom)*
1 stknippe Koriander*
4 stLime *
1 stburk Svarta bönor*
1 stRiven röd cheddar (påse)*
1 literKöksfraiche*
1 stMajs (burk)*
4 dlSalsa Verde*
2 stSalladshuvuden*