Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Matsal och Marknad

Music in Brands - Skräddarsydda musikprofiler

Med Music in Brands slipper du tänka på att skapa spellistor och välja musik, och kan fokusera på det den gör bäst. Music in Brands säkerställer att musik spelas, och att rätt musik spelas. Genom att spela musik med rätt tempo vid rätt tidpunkt sätter du pricken över i:et i restaurangens atmosfär. Musik med lägre tempo kan till exempel styra mot längre sittningar med ökad dryck- och dessertförsäljning under middagar, och musik med ett högre tempo kan skapa ett bättre driv under lunchruschen. 

Musikkanalerna uppdateras varannan vecka med noga utvald musik av deras musikdesigners, och på så sätt behöver du aldrig tänka på hantering av musiken. Vi har direktsupport på telefon och mail.

Miljön i en restaurang är direkt avgörande för kundens köpbeteende och här spelar musiken en viktig roll. Med rätt musik i restaurangen spenderar konsumenten mer tid och handlar för mer pengar. Försäljningen på genomsnittsnotan kan öka upp till 41% på restauranger som spelar anpassad musik.

Musiken är ett effektivt hjälpmedel för att bygga och förstärka ditt varumärke. Det gäller att tänka efter före: Vilken upplevelse vill du skapa i restaurangen? Vilka associationer vill du ge? Vilka känslor vill du väcka? 

För att läsa mer om Music in Brands besök gärna  www.musicinbrands.se
Logga in för att se erbjudandet.

Samhall - tvättjänst

Vi har konkurrenskraftiga tjänster inom bland annat städ, tvätt, service och Facility Management. Det är vi inte ensamma om. Men till skillnad mot våra konkurrenter levererar vi också ett oslagbart mervärde genom den nytta och funktion vi fyller för kunder, medarbetare och inte minst samhället: vi gör helt enkelt varandra bättre. 

  • Inga dolda avgifter
  • Genom att anlita oss kommer ni att tjäna minst 10% på er fakturor.
  • Genom att vi inte tar ut några miljöavgifter, tvätt av säckar, tvätt av överdrag, plagg som inte ingår i avtal tar vi inget extra för etc.
  • Samhälles nytta genom Samhall
  • Rent och Snyggt med enkel fakturering.
  • Behöver du professionell hjälp med att sköta företagets tvätt och textilier? Vi tar hand om allt från fin- och grovtextilier till lättare industrikläder i egna tvätterier så att du kan koncentrera dig på kärnverksamheten.

För att kunna se erbjudandet måste du logga in.

För att veta mer om Samhall, besök gärna www.samhall.se

Gastrogate

Gastrogate används idag av ca 900 krögare runt om i Sverige och har ca 200 000 kontaktytor med hungriga matgäster varje vecka!Besökarna på Gastrogate vill hitta något att äta. Nu, imorgon eller i helgen.

Tack vare smarta sökfunktioner på gastrogate.com och välutvecklad sökmotorsoptimering utanför webbportalen hittar de lättare till din restaurang. Med information, menyer och kartor leder vi gästen hela vägen till din dörr.

För att kunna se erbjudandet måste du logga in.
För att veta mer om Gastrogate, besök gärna www.gastrogate.com