Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Flora gör maten krämigt god för alla

Flora Plant Visp 31% är vegansk, glutenfri och laktosfri och passar perfekt i både varm och kall matlagning. Används som vanlig mejerigrädde i krämiga såser, gratänger, pastarätter och bakverk!

Från att varit ett undantag har det numera blivit vardag. Du ser det på din restaurang dagligen, gäster med olika matpreferenser – en är laktosintolerant, den andre är vegan och en tredje tål inte mjölkprotein eller gluten. Hur löser man detta utan att tära på kökets resurser? Och utan att tumma på vare sig smak eller kvalité? Enkelt, du provar Flora Plant Visp 31%, det växtbaserade gräddalternativet som används precis som vanlig mejerigrädde men som kan ätas av alla!

Enkelt att använda

Flora Plant Visp 31% innehåller inga allergener och används i alla rätter där du annars använder mejerigrädde - ett gott, pålitligt och enkelt sätt att göra rätter anpassade för alla. Passar i varm och kall matlagning och kan både kokas och vispas. Istället för att anpassa varje rätt, gör det lätt för dig själv och använd en produkt till samtliga rätter.

Klimatsmart och ekonomiskt

I och med att Flora Plant Visp 31% är baserat på linsprotein sänker det klimatavtrycket och bidrar till en mer hållbar verksamhet. Att Flora dessutom har lång hållbarhet och håller sig stabil vid all sorts matlagning gör det enkelt för dig att minska matsvinnet. Smart för planeten, smart för dig.

Köp Flora och Rama produkter

Visst du att Flora Plant Visp 31%

- Gör alla dina rätter krämigt goda
- Görs på linsprotein 
- Är vegansk, glutenfri, mjölkfri och laktosfri
- Innehåller inga allergener som måste deklareras
- Är syrastabil och skär sig inte vid hög värme
- Kan vispas och håller sig luftig i fyra timmar