Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Resursbibliotek

Här samlar vi dokument som förhoppningsvis kan underlätta din vardag i dessa tider: mall för presentkort, affisch om hygienåtgärder, Foodora-blanket och mer.

Kommunicera om era hygienrutiner

Sätt upp en affisch eller två i restaurangen om era rutiner kring hygien. Vi har tagit fram en mall som du kan skriva ut rakt av eller anpassa och komplettera. 

- Ladda ner skylten som PDF
- Ladda ner skylten som word dokument.

Erbjud presentkort

Vi har tagit fram en mall för att kunna skriva ut presentkort för din restaurang. I zip-filen hittar du flera färger och alternativ. Spara ner den du vill ha, placera din logga och skriv ut dem. Sen kan du fylla på dem för hand med belopp osv.

- Ladda ner mappen med presentkort-filerna

Sätt upp en takeaway skylt

Har du börjat erbjuda takeaway till dina kunder eller håller du på och sätter upp en sån lösning? Klicka på länken nedan för att skriva upp affischen och tejpa den på fönsterrutorna i lokalen. Glöm inte att kommunicera om det på sociala medier också!

- Ladda ner vår takeaway skylt

Här finns ett beställningsformulär för att bli Foodora kund

Menigokunder kan nu ansluta sig till Foodora till bra villkor och snabb registrering. När kunder begränsar sin besök och resor vill vi ge dig möjligheten att leverera din mat direkt till dörren.

Klicka här för att komma till formuläret och registrera dig så kommer du igång snabbt!
(OBS! Erbjudandet gäller nyanslutningar och kan ej appliceras till dig som redan är ansluten till foodora)

Kommunicera om hemleveranser

När du är igång med Foodora, berätta för dina kunder i sociala medier och på restaurangfönstren för förbipasserande. Klicka på länken nedan för att skriva ut affischen.

- klicka här för att ladda ner en affisch att sätta upp i fönstret
- klicka här för att läsa mer om erbjudanden