Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (158 st)

Alaska Pollock Crispie med Ekopanad 50g MSC

Feldts
Djupfryst
Art.nr. 713603
FRP
1x100xca50g
FRP
1x5 kg

Flundrafilé Panerad 120-160g

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 401790
FRP
1x5 kg
FRP
1xca 83 x 60g

Stillahavsspätta Panerad Dubbel 130-160g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 412434
FRP
1x5 kg
FRP
1x45x110 g

Västerhavsfisk Sprödbakad 95g MSC

Dagens Rätt Fisk
Djupfryst
Art.nr. 765492
FRP
1xca52xca95 g
FRP
1xca59x85g

Fisk med Mandel 160g MSC

Feldts
Djupfryst
Art.nr. 406780
FRP
1x36x160 g

Sejpanett med Ekologisk Panad ca 50g MSC

Merhav
Djupfryst
Art.nr. 410768
FRP
1x5 kg
Fisknuggets 25g Glutenfri MSC

Fisknuggets 25g Glutenfri MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 412868
FRP
3x1 kg

Sejfilé Sprödbakad 80-100g MSC

Feldts
Djupfryst
Art.nr. 799599
FRP
1x55x80-100 g

Torskportion Sprödpanerad Förstekt 80g Glutenfri MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 407737
FRP
2x31xca80 g
FRP
1x71 x 70g

Torskburgare 70g MSC

Dagens Rätt Fisk
Djupfryst
Art.nr. 401371
FRP
1xca71x70 g

Kapkummel Sprödbakad 100-150g MSC

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 410940
FRP
1x5 kg

Skeppartorsk Jumbo 135g MSC

Findus
Djupfryst
Art.nr. 740839
FRP
1x40x135 g

Kolja Sprödbakad 50g MSC

Dagens Rätt Fisk
Djupfryst
Art.nr. 400781
FRP
1x100x50 g
FRP
1x5 kg
FRP
1x5 kg

Hokipanett med Ekologisk Panad 50g MSC

Merhav
Djupfryst
Art.nr. 409375
FRP
1x5kg
FRP
1x32x160 g
FRP
1x5 kg
FRP
1x5 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
  • Kosthållning
  • Fri från
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.