Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kolja sprödbakad MSC

Djupfryst
    • Artikelnummer: 400781
    • Märke: Dagens Rätt Fisk
    • Leverantör: Atria Sverige AB
    • Förpackning: 1x100x50 g
    • Nettovikt: 5 kg
    • Lev.artnr: 1223

Läs produktblad

Hållbara val
Beskrivning

Fiskfärs av Kolja.

Praktisk info
Fiskad i: Nordostatlanten, FAO27, Fångstmetod: Trål, Latinsk benämning: Melanogrammus aeglefinus
Märkningar
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi977 kJ
Energi233 kcal
Fett9.6 g
varav
- mättat fett1.1 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat23 g
varav
- sockerarter1.1 g
- stärkelse0 g
Protein13 g
Salt1 g
Fiber1.4 g
Tillagning

Varmluftsugn: 180°C 15-18 min. Stekugn: 200°C 15-18 min. Eller en kärntemperatur på 70°C.

Ingredienser

FISKfärs av kolja (65%) (Melanogrammus aeglefinus, FAO 27 Nordostatlanten), VETEmjöl, solrosolja, salt, VETEfiber. Små bitar av fiskben kan förekomma. MSC-C-51417

Tillverkningsland

Nederländerna

Ursprungsdeklaration

FAO 27 Nordostatlanten

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Andra köpte också

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
Årets kock talks - Hur överlever krögaren?
Årets kock talks - Hur överlever krögaren?
Priserna på råvaror ökar kraftigt men hur skall vi agera? I avsnittet gästas Andreas Stenberg av Menigos Nina Wahlgren Gill och Andreas Hedlund, krögare och vinnare av Årets Kock.
Kan man göra Crème brûlée på glass?
Kan man göra Crème brûlée på glass?
Det kan man faktiskt. Influencern Hana Chatila har tagit fram ett recept på Crème brûlée gjord med Triumf Glass nyhet Vit choklad hallon. Enkelt att förbereda och bara att plocka fram och bränna av sockret innan servering.