Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Restaurangakademien

Utbildningar för dig och din personal.

Restaurangakademien i Stockholm är en gastronomisk mötesplats som erbjuder kortare kurser och längre utbildningar inom kök, mat, konditori, dryck, service och ledarskap för hotell- och restaurangbranschen, offentlig verksamhet samt gastronomiskt intresserade personer.

Restaurangakademien grundades 1985 av kockarna Björn Halling, Örjan Klein, Frank Hollingworth och Åke Håkansson som ville skapa en gastronomisk mötesplats för restaurangbranschen. Menigo har varit delaktiga i Restaurangakademien sedan starten och sedan april 2019 är bolaget ett helägt dotterbolag.

Idag står Restaurangakademien för hög kunskap, kvalitet och kreativitet och syftar till att hjälpa den svenska restaurangnäringen att ständigt utvecklas inom gastronomi.

Utbildningar på Restaurangakademien:

Här hittar du kvalitativa och kreativa utbildningar inom

  • Mat
  • Konditori 
  • Dryck
  • Kök
  • Matsal
  • Service
  • Verksamhet

I utbudet finns allt från kortare inspirationskurser till längre kurser som djupdyker i ett specifikt ämne. Här hittar du även utbildningar för den som vill utvecklas till sommelier, restaurangchef eller köksansvarig.

Restaurangakademien erbjuder även skräddarsydda utbildningar, kurser och event - kontakta info@restaurangakademien.se med din förfrågan.

För aktuella utbildningar och kurser samt anmälan och startdatum, se BOKA DIREKT - Restaurangakademien

Referenser

Pontus Frithiof

"Jag har haft ett långsiktigt samarbete med Restaurangakademien i många år som jag varit jättenöjd med. Komptensen du får i dessa utbildningarna är av den typ du inte lär sig när du står på golvet eller i köket."

Tommy Myllymäki

Sommelierutbildning 2018
"Jag ville ha mer kunskap om vinet och mötet med maten"

Gustav Cansund

Restaurangchefsutbildning 2018
”Ju fler vi blir som faktiskt är utbildade, desto mer kan vi hjälpas åt att bygga branschen framåt”

Se startdatum och hela utbudet av utbildningar på www.restaurangakademien.se