- Hem
- Recept & kalkyl
- Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]
Åtgärder
Vit Pizza med Potatis och Pulled Vego [Orkla]
Receptkategori: Pajer, piroger, pizzaVit eller röd pizza Kött eller Vego Variera och förhöj toppingen med nya och spännande ingredienser - här med Anamma® Pulled Vego, mascarpone, citron och hyvlad potatis!
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Rör samman mascarpone, riven vitlök, citroncest, salt och hälften av parmesanen. Bred ut det över pizzabottnarna. Hyvla potatisen tunt på mandolin och lägg på pizzan. Baka pizzan 5 min på 250°C i förvärmd ugn. Ta ut pizzan och toppa med Pulled Vego och resten av parmesanen. Baka pizzan ytterligare 5 min på 250°C.
Du behöver
| Pizzabotten 32cm EKO* | |
| 4 hg | Mascarpone 40% |
| 20 g | Vitlök Pressad |
| 1 hg | Parmigiano Reggiano, 24 månader* |
| 1 st | Citron Primofiori/Vernas Klass 1 |
| 2 hg | Kulpotatis Tvättad 35-40mm Sverige |
| 3 hg | Vego Pulled Glutenfri |
| 5 g | Flingsalt Naturell |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
| Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
|---|---|
| Energi | 700.91 kJ |
| Energi | 169.65 kcal |
| Fett | 12.56 g |
| Kolhydrat | 8.34 g |
| Protein | 5.09 g |
| Salt | 0.32 g |
| Fiber | 2.24 g |
kr