Varor (9770 st)
Oxford Glas Dof Stapelbart Härdat 37,4cl
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 509324
Minsta beställning 6 st
Shiro tallrik djup coupe struktur frost Ø15cm
Schönwald
Utrustning
Art.nr. 506972
Minsta beställning 12 st
Filter
- Bransch och matkultur
- Temperaturzon
Utrustning (9763)Förbrukning (7)
- Material
Rostfritt (1299)Plast (900)Glas (223)Polyester (428)Stål (134)Akryl (1)Aluminium (49)Andra konstfiber (197)Bomull (134)Gjutjärn (47)
Visa alla - Varumärke
Menigos egna varor (2015)Segers (1344)GenWare (706)Patina (255)APS (268)47 Ronin (2)4Living (1)Activa (4)Agnelli (10)Agora (4)
Visa alla - Färg
Transparent (483)Svart (1121)Vit (1119)Blå (201)Multi (131)Beige (38)Brun (53)Champagne (10)Grå (115)Grön (174)
Visa alla - Leverantör
Patina AB (557)Segers Fabriker AB (1344)Merx Team AB (323)Neville Uk Plc (713)Dalolindén AB (216)A-l Trading AB (33)ABAgrenco (18)Abw Equipment AB (5)Adelante I Sverige AB (4)Affärs & Butiksmaskiner Förs (29)
Visa alla - Serier
Terra (338)Craft (104)Austin (59)Captain (15)Vintage (68)35 (10)5 Stars (19)6200 (17)Acacia (8)Accessories (3)
Visa alla - Gastronormmått
GN 1/1, 325x530 mm (78)GN 1/2, 325x265 mm (64)GN 1/3, 325x176 mm (39)GN 1/6, 162x176 mm (26)GN 1/4, 162x265 mm (21)GN 1/1-20, 530x325 mm (12)GN 1/1-65, 530x325 mm (3)GN 1/2-100, 325x265 mm (1)GN 1/2-20, 325x265 mm (3)GN 1/2-65, 325x265 mm (3)
Visa alla - Storlek kläder
Onesize (56)L (93)C48 (40)C54 (35)C50 (36)5XL (3)C32 (6)C34 (12)C36 (12)C38 (13)
Visa alla - Fri från
EJ Bisfenol (62)EJ PVC (16)
- Hållbara val
FSC (4)
- Märkning
Livsmedelsgodkänd (4)
- Storlek skor
44 (14)43 (13)42 (14)41 (14)40 (14)35 (6)36 (10)37 (13)38 (14)39 (13)45 (10)46 (9)47 (7)48 (6)49 (2)
- Målgrupp
Herr (10)
Senaste nytt
Vårt pastasortiment
Vårt pastasortiment
Mini farfalle och mini penne rigate är mindre varianter av sina storasyskon och passar därför extra bra till barn. Vår ekologiska lasagnette påminner om lasagneplattor men är mindre och med en trevligt räfflad kant.
Optimerad lunchservering
Optimerad lunchservering
Bättre mat, kortare köer och nöjdare kunder. På tidningshuset by Pontus har man lyssnat på sina kunder och tänkt ett extra varv för att förbättra lunchupplevelsen.
Anna Norström - om höstens trender
Anna Norström - om höstens trender
"Mer närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journalisten och matkritikern Anna Norströms råd till branschen.