Varor (13100 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Temperaturzon
Färskvaror (4943)Kolonial (4419)Djupfryst (3738)
- Varumärke
Menigos egna varor (1639)Menigo frukt & grönt (1166)Färskvaruhallen Menigo (729)Sysco Classic (211)Brakes (217)100 Volte Pasta (1)A-KEY (2)A. Vogel (1)A20 (1)Abba (44)
Visa alla - Leverantör
Fruktservice I Helsingborg AB (1151)Menigo (1100)Arla Foods AB (323)Werners Gourmetservice AB (364)Servicestyckarna AB (371)3n Produkter AB (157)A-key AB (6)A.j. Dahlberg Slakteri AB (27)A2o Sverige AB (1)Aak Dalby AB (30)
Visa alla - Hållbara val
Ekologisk (1027)Kravmärkt (633)MSC (401)EU Ekologisk odling (388)FSC (91)ASC (55)Demeter (3)Ecolabel (9)Fairtrade/Rättvisemärkt (48)Rainforest Alliance (87)UTZ Certified (2)
- Kosthållning
Nyckelhålsmärkt (913)Halal (144)Kosher (85)Innehåller Gluten (1)Sockerfri (25)Låg laktoshalt (7)Reducerad laktoshalt (1)
- Svenskt
Kött från Sverige (467)Från Sverige (230)Mjölk från Sverige (8)FÅ (190)Svenskt Sigill (39)Allt från Sverige (6)Svenskt kött (1)
- Växtbaserat
Vegan (782)Vegetarisk (490)
- Fri från
Laktosfri (414)Glutenfri (448)Fri från mjölk (148)Fri från soja (58)ÄF (43)EJ PVC (1)Fri från fisk (1)Fri från jordnötter (1)FÄ (11)Utan griskött (14)Utan nötkött (17)
- Ursprungsmärkning
Skyddad urspr bet (41)Skyddad geog bet (9)Garanterad traditionell specialitet (1)
- Märkning
Svensk Fågel (36)IQF (4)Fri från ägg (10)Fri från ärtprotein (4)Alternativt sötad (1)
Senaste nytt
Anna Norström - om höstens trender
Anna Norström - om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branschen.
Januari – ofta en lite stökig månad
Januari – ofta en lite stökig månad
2020-01-29 l Det dåliga vädret i Europa under januari påverkar utbudet frukt och grönt negativt och därmed priset. Just nu gäller det då att följa upp priserna kontinuerligt.
RePan- cirkulära produkter du aldrig slänger
RePan- cirkulära produkter du aldrig slänger
Sysco Supplies RePan är produkter du aldrig slänger. När pannan eller formen är sliten lämnar du enkelt in den för att ge den en ny beläggning istället för att slänga den. Bra för både köket, plånboken och miljön!