Mat i kristiderMat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSIONArvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Tillsammans med David Lundqvist, Årets Kock 2018, har vi tagit fram inspirationsrätter i FUSION style. Vi presenterar två rätter gjorda i FUSION style – med inspiration från de engelska och asiatiska köket. Låt dig inspireras!
Spara tid i köket med Dafgårds nya hybridserie - FridasSpara tid i köket med Dafgårds nya hybridserie - Fridas
Upptäck vår nya serie gjord på både kött och grönsaker – noggrant utvalda för att ge dig hög kvalitet, jämn smak och enkel hantering i köket, varje gång.