Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Oxfilé utan Sträng Frankrike

Oxfilé utan Sträng Frankrike

Bigard
Färskvaror
Art.nr. 216549
KG
1xca2,6 kg
    • Leverantör: Globe Foods AB
    • Lev.artnr: 7500
    • Koldioxidavtryck: 66.0 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Filén är den muskel som används minst på djuret och är därför den möraste. Mittdelen av oxfilén passar bra att stycka till tournedous och oxfiléhuvud och svans passar bra till Biff Rydberg och pastarätter.
KlimatavtryckCO₂e/kg
66kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 66 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Långsamtväxande kraftiga och friska fåglar
Långsamtväxande kraftiga och friska fåglar
Den franska märkningen Label Rouge står för hög kvalitet, livsmedelssäkerhet och god djuromsorg.
Redefine Meat – kött utan kompromisser
Redefine Meat – kött utan kompromisser
Redefine Meats nyhet, New-Meat*, väckte stor uppmärksamhet såväl på trendiga burgarställen som på Michelinkrogar, när det lanserades. Nu finns det i Sverige!
Ibericogrisens traditionella uppfödning
Ibericogrisens traditionella uppfödning
Alla som besökt Spanien någon gång vet hur populärt fläskkött är i landet. Särskilt prisad är den iberiska grisen eller "Raza Ibérica" som den heter på spanska, en traditionell ras som funnits på den Iberiska halvön i tusentals år.