Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Redefine Meat – kött utan kompromisser

Redefine Meats nyhet, New-Meat*, väckte stor uppmärksamhet såväl på trendiga burgarställen som på Michelinkrogar, när det lanserades. Nu finns det i Sverige!

 

Många har försökt de senaste åren, men långt ifrån alla har lyckats – att skapa ett substitut till animaliska livsmedel som erbjuder både smak och textur som påminner om riktigt kött. Men nu är den här: vår senaste nyhet New-Meat – en upplevelse utöver det vanliga!

I både smak och textur påminner New-Meat om riktigt kött, men det innehåller inga animaliska ingredienser, vilket innebär att köttet är skonsam mot såväl djur som miljö – något som vi på Redefine Meat ser som vår mission.

Noga utvalda ingredienser och avancerad teknik

Vi tycker nämligen att världen förtjänar ett nytt slags kött – ett växtbaserat kött, som inte bara är snällt mot miljön utan också snällt mot djuren, samtidigt som det är hälsosamt. Därför använder vi noga utvalda råvaror som soja, ärtor och vete, i kombination med avancerad teknik, för att framställa produkter som i allra högsta grad påminner om riktigt kött.

Vad sägs till exempel om en 3D-printad flankstek eller en färs som är minst lika formbar och mångsidig som vanlig köttfärs? I framtiden kommer vi att kunna äta samtliga styckningsdetaljer konstruerade med samma teknik som New-Meat.

En revolution i köket

Men att skapa produkter som ser ut, smakar och har samma textur som riktigt kött är inte det enda vi lyckats med när vi tagit fram New-Meat-sortimentet. Tack vare den senaste tekniken har vi även kunnat ta hänsyn till hälsoaspekten. Som att ingredienslistan är kort, utan tillsatta konserveringsmedel.

Vi vill att produkterna ska innehålla en så komplett kombination av protein, fett och fibrer som möjligt, till exempel. Eller att de ska kännas, dofta och till och med låta på samma sätt som när du steker en traditionell köttbit.

New-Meat-produkterna kan för övrigt tillagas i stort sett på samma sätt som man lagar traditionellt kött, vilket gör det ännu enklare att använda dem som substitut i dina vanliga kötträtter, vare sig det är en saftig burgare, en medium-rare-biff eller klassiska köttbullar.

Bland våra produkter, förutom styckningsdetaljen Beef Flank, finner du ett utbud av färdigkryddad Lamb Kebab Mix och, inte minst, vår unika formbara färs – Redefine Beef Mince – som Menigos kunder just nu kan beställa på 20% introduktionsrabatt.

 

 

Som vanlig färs – fast bättre

Redefine Beef Mince är en formbar färs som tillagas och smakar som köttfärs. Forma den enkelt till en saftig hamburgare, och låt grillen göra resten, så kan dina gäster njuta av den fantastiska smaken av grillat, utan att behöva göra avkall på personliga preferenser.

Eller varför inte rulla köttbullar, koka en smakrik bolognese eller bjuda på vegetariska empanadas fyllda med färs? Oavsett om du är på jakt efter det perfekta veganska alternativet eller bara älskar god mat är denna formbara färs ett klockrent alternativ för dig. Testa själv och överträffa förväntningarna på din meny!

*Innehåller inga animaliska ingredienser.

 

Upptäck Redefine Meat

Redefine Beef Mince

Redefine Meat
Djupfryst
Art.nr. 412443
FRP
4x1 kg

Redefine Lamb Kebab Mix

Redefine Meat
Djupfryst
Art.nr. 412444
FRP
4x1 kg

Redefine Beef Flank

Redefine Meat
Djupfryst
Art.nr. 412445
FRP
10x300 g

Teknologi

Genom användning av banbrytande teknologi, inklusive 3D-printing, lyckas New-Meat efterlikna doft, konsistens och smak av traditionellt kött. Vi älskar verkligen kött och studerar det i minsta detalj.

Med tillämpning av avancerad patenterad produktionsteknik skapar vi det nya köttet, New-Meat, som ger den fullständiga kulinariska upplevelsen av traditionellt kött, utan användning av animaliska ingredienser eller höga koldioxidutsläpp.

Ta del av framtiden med Redefine Meat och omdefiniera ditt synsätt på matlagning.

Fakta om Redefine Meat

– Produceras i Holland.

– Skapas av noga utvalda råvaror som soja, ärtor och vete.

– Innehåller inga animaliska ingredienser.

– Se produkternas låga klimatavtryck direkt i Klimato.


"Vi är otroligt stolta över att Redefine Beef Flank blivit nominerad till Årets Foodservicevara 2024 och är en av tre finalister. Det är en ära att bli erkänd för innovation och hållbarhet inom branschen."