Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer400378

Tunnbröd litet rektangulärt Tina och servera mjölkfritt

Djupfryst
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 400378
    • Märke: Polarbröd
    • Leverantör: Polarbröd AB
    • Förpackning: 64x60 g
    • Nettovikt: 3,84 kg
    • Lev.artnr: 142

Läs produktblad

Beskrivning

Detta mjuka tunnbröd passar bra till att göra goda tunnbrödsrullar av eller läckra snittar till bufféen.

Polarbröds mjuka tunnbröd är ett smart, mångsidigt tunt bröd. Det passar väldigt bra att forma till goda snittar, men passar också utmärkt som wrap eller fylld matig rulle att servera till lunch. Produkten är vegetarisk och innehåller inga animalier, lämplig för veganer.
Laktosfri
Praktisk info
Mjölkfri, och sesamfri.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1200 kJ
Energi280 kcal
Fett1.6 g
varav
- mättat fett0.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat55 g
varav
- sockerarter7 g
- stärkelse0 g
Protein9.8 g
Salt1.2 g
Fiber4.5 g
Tillagning

Tina & Servera

Ingredienser

VETEmjöl¹, vatten, siktat RÅGmjöl¹ (18%), sirap¹, VETEGLUTEN, socker¹, salt, rapsolja¹, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), bakpulver (hjorthornssalt), jäst¹, maltmjöl (KORN). ¹ Ursprungsland Sverige. Mjölkfri.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på

Senaste nytt
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.
Tips till branschen
Tips till branschen
Inför en återgång från restriktioner och stundande prishöjningar tipsar några branschkollegor om sätt att utveckla sitt erbjudande
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Restaurangen på Nationalmuseet tvingades stänga i tre månader. Långbro Värdshus fick nyanställa och utöka uteserveringen. Fredrik Eriksson, krögare och ägaren till de båda restaurangerna, har haft en minst sagt omväxlande försommar i pandemins skugga.