Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)

Tor Matbröd Bake-off

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 756620
FRP
1x20x450 g

Fröig Pagnotta Bake-off

Panesco
Djupfryst
Art.nr. 900226
FRP
1x15x450 g

Ciabatta Grov Bake-off

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 411981
FRP
40x90 g

Prästgårdslimpa Degämne

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 410789
FRP
10x430 g

Surdegsbröd med Råg &Fröer Bake-off

Bridor
Djupfryst
Art.nr. 411619
FRP
1x26x330 g
FRP
1x18x450 g

Stenugnsbakat Bröd med Fikon Bake-off

Bridor
Djupfryst
Art.nr. 411638
FRP
1x26x330 g
FRP
1x30x450 g
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
I Helsingborg har matfetter och margariner från varumärken som Flora och Lätta tillverkats i över 60 år och i september tog man ett stort steg genom att hela fabriken blev 100% växtbaserad.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Tillsammans med David Lundqvist, Årets Kock 2018, har vi tagit fram inspirationsrätter i FUSION style. Vi presenterar två rätter gjorda i FUSION style – med inspiration från de engelska och asiatiska köket. Låt dig inspireras!